Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[yawn] ja iz nocne i vidim da sam mogao nastaviti spavati

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Koji članci, ko da ih piše neki kladioničar. Prvo se očekuje jaki pad s malim prometima, a sad je letargija. Daj se odlučite][undecid] Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=41ee9efe-f6dc-4d86-88ef-121805e0848f&open=sec[/url

O Isuse dragi ja ne mogu vjerovati, jos i mozes lupit glupost ovdje na forumu i ostati ziv ali taj novinar sa business-a je izgleda rano pijan.
Pa kaj on misli da nam je memorija ogranicena na 5 minuta.
Majko mila samo se pitam koliko ga placaju za to baljezganje

AZ? Hvala, ne.

Šta je meni ovo trebalo...

[yawn] ja iz nocne i vidim da sam mogao nastaviti spavati

pošto si često kolega u noćnoj,mogao bi biti dežuran za pratiti azijsko tržište [thumbsup]

dobri su mi komentari za danas,primjetio sam da se počelo s nagađanjima ,bilo bi najbolje pogledati horoskop ujutro,i u kavu također,burza nema pravila zato je burza,nagađati u tančine bilo bi isto kao raditi anketu koliko je zagrepcana vodilo ljubav , pa uzimat odgovor za ozbiljno,kao što neki znaju “kad fondovi kreču u kupnju” i koliko je ko prodao,sve je to super ,ali na te informacije(dezinformacije) kupovat ili prodavat dionice ravno je kocki,neko će reci ,sve je kocka ,da znam ali u ovim vremenima cash-r-a- je kralj, uvjek se lako ubacit u rastuče tržište ,ali u padajuće …pogledajte malo stastistike tržišta 1994-2002, 2002-2008? 2009? ,jel treba još rasti ? ili korekcija više ne postoji ? samo je nebo granica ! tako mi zvuče neki na forumu, čuvajte cash-r-a !!!

Ivek, jel ti ovo nivi nick. I to si još 2x postao.[shocked]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ovo i nije tako loš znak ako do kraja dana ovako zavrsi… ne bude li sranja na kosovu i nastavi li se ova stagnacija uz eventualno jos jednu obranu na 4000 moglo bi se reci da smo ustanovili dno… dobro je, dobro. za sada [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nick Leson:

dobri su mi komentari za danas,primjetio sam da se počelo s nagađanjima ,bilo bi najbolje pogledati horoskop ujutro,i u kavu također,burza nema pravila zato je burza,nagađati u tančine bilo bi isto kao raditi anketu koliko je zagrepcana vodilo ljubav , pa uzimat odgovor za ozbiljno,kao što neki znaju “kad fondovi kreču u kupnju” i koliko je ko prodao,sve je to super ,ali na te informacije(dezinformacije) kupovat ili prodavat dionice ravno je kocki,neko će reci ,sve je kocka ,da znam ali u ovim vremenima cash-r-a- je kralj, uvjek se lako ubacit u rastuče tržište ,ali u padajuće …pogledajte malo stastistike tržišta 1994-2002, 2002-2008? 2009? ,jel treba još rasti ? ili korekcija više ne postoji ? samo je nebo granica ! tako mi zvuče neki na forumu, čuvajte cash-r-a !!!

ja najbolje znam što znači izgubiti 1.4 milijarde dolara ,azija me pokopala i ona nesretna elementarna nesreća dotukla ,zato ljudi oprez ,čuvajte svoju ušteđevinu ,bit će dionica s popustima ,tržište se nije preko noči promjenilo,ne budite naivni !

Evo i Evropa ide nočašnjim stopama Amera ,Australije i Kine.sve se više prašinja po crvenom nakon jutrošnje neodlučnosti—-da definitivno je ovo banana vrijeme i ja se bojim da če EVENTUALNO ODLIČNI–ali samo odlični GFI kratkoročno lansirati nekih 10-15% samo te dionice ali nakon početne euforije i one ce se vratiti nazad,ostale neče niti trznuti na FI nego nam zbilja sljedi letargija i minusi digoročni koji ćr nam živce počupati,radije big volio da okine na tih famoznih 3500(crobex) pa onda sigurno ipomao nazad prema 4500-5000 a ne ovako–užas[sad]

Ovo i nije tako loš znak ako do kraja dana ovako zavrsi… ne bude li sranja na kosovu i nastavi li se ova stagnacija uz eventualno jos jednu obranu na 4000 moglo bi se reci da smo ustanovili dno… dobro je, dobro. za sada [thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Topi se LEDO, a vani hladno.

Prodajem nick na kome ima više poruka tj. iza njega se može zamaskirati.

Topi se LEDO, a vani hladno.

A što će biti tek po ljeti…[cry]

New Report

Close