Pa i ja bih danas dignuo cijene par posto gore. Da u ponedjeljak krene istovar po većoj cijeni.
Možeš tako napisati i ja bi spustio danas cijene pa da u ponedjeljak krene utovar po nižoj cijeni.
Mislim ono…
xmenergy:
”
Petrova alias iveka smo otkrili
Još Šprajc i Družijanić i to je to !
”
Svi su ovdje, po okladu. Inače, recimo u SAD se strogo kažnjava medijsko manipuliranje odnosno iznošenje nagađanja od strane medija u svezi s tržištem kapitala/dionicama. Kod nas, naravno ne. Pa recimo glavni urednik ili bilo koji analitičar može napisati svakakvu bljezgariju. Jača regulativa i nadzor nam treba više nego išta drugo. HANFA je na potezu
Sada si nagrebusija jer iznosiš istinu!
Istina je ovdje zabranjena kao i naglašavanje onoga što ne valja što su laži, što su navlakuše!
ti si starog kova ovi mlađi vrijednosti ne cijene[smiley][lol]
Kad smo kod amera i onoga što je kod njih zabranjeno. Pitanje: smije li bankar u Americi dati kredit za kupnju dionica?
Osim Družijanića i Šprajca imate i Gorana Milića. On vrti sto iljada kuna.[smiley]
Možda je Goran Milić zapravo realbear. Puno govori, djeluje pametno, ali u stvari malo kaže.[smiley]
xmenergy: ” Petrova alias iveka smo otkrili Još Šprajc i Družijanić i to je to ! ” Svi su ovdje, po okladu. Inače, recimo u SAD se strogo kažnjava medijsko manipuliranje odnosno iznošenje nagađanja od strane medija u svezi s tržištem kapitala/dionicama. Kod nas, naravno ne. Pa recimo glavni urednik ili bilo koji analitičar može napisati svakakvu bljezgariju. Jača regulativa i nadzor nam treba više nego išta drugo. HANFA je na potezu
Ma HANFA je možda u sprezi sa business.hr. Kakvih muljaža ima, a članci sa busines.hr su 100% navlakački, pogotovo u prognozama.
Sva sreća što ih nekolicina samo čita.
Evo von braun jedna slikica koja ide u prilog tvom dugoročnom optimizmu, ali možda ne i kratkoročnom[wink]
Na ovakva navlačenja bi trebalo reagirati.
Poanta je u tome da svatko može naći razlog za napisati da će burza gore ili dolje. PA tako i danas.
Pitanje je samo da li je osoba koja piše u cashu ili u dionicama, sukladno tome će članak i biti. Naravno da se ne trguje na vlastito ime već preko povezanih osoba.
Burza je većinom nepredvidljiva kad misliš da će gore ona dolje, i obrnuto, ponekad se ponaša predvidljivo ponekad ne.
Zato će svatko tko pogodi sa prognozom napisati da je pogodio, a kada promaši to će prešutjeti.
Ovakvim ” prognozama ” treba stati na kraj.
[smiley]
dobri su mi komentari za danas,primjetio sam da se počelo s nagađanjima ,bilo bi najbolje pogledati horoskop ujutro,i u kavu također,burza nema pravila zato je burza,nagađati u tančine bilo bi isto kao raditi anketu koliko je zagrepcana vodilo ljubav , pa uzimat odgovor za ozbiljno,kao što neki znaju “kad fondovi kreču u kupnju” i koliko je ko prodao,sve je to super ,ali na te informacije(dezinformacije) kupovat ili prodavat dionice ravno je kocki,neko će reci ,sve je kocka ,da znam ali u ovim vremenima cash-r-a- je kralj, uvjek se lako ubacit u rastuče tržište ,ali u padajuće …pogledajte malo stastistike tržišta 1994-2002, 2002-2008? 2009? ,jel treba još rasti ? ili korekcija više ne postoji ? samo je nebo granica ! tako mi zvuče neki na forumu, čuvajte cash-r-a !!!
Na ovakva navlačenja bi trebalo reagirati. Poanta je u tome da svatko može naći razlog za napisati da će burza gore ili dolje. PA tako i danas. Pitanje je samo da li je osoba koja piše u cashu ili u dionicama, sukladno tome će članak i biti. Naravno da se ne trguje na vlastito ime već preko povezanih osoba. Burza je većinom nepredvidljiva kad misliš da će gore ona dolje, i obrnuto, ponekad se ponaša predvidljivo ponekad ne. Zato će svatko tko pogodi sa prognozom napisati da je pogodio, a kada promaši to će prešutjeti. Ovakvim ” prognozama ” treba stati na kraj. [smiley]
potpisujem
dobri su mi komentari za danas,primjetio sam da se počelo s nagađanjima ,bilo bi najbolje pogledati horoskop ujutro,i u kavu također,burza nema pravila zato je burza,nagađati u tančine bilo bi isto kao raditi anketu koliko je zagrepcana vodilo ljubav , pa uzimat odgovor za ozbiljno,kao što neki znaju “kad fondovi kreču u kupnju” i koliko je ko prodao,sve je to super ,ali na te informacije(dezinformacije) kupovat ili prodavat dionice ravno je kocki,neko će reci ,sve je kocka ,da znam ali u ovim vremenima cash-r-a- je kralj, uvjek se lako ubacit u rastuče tržište ,ali u padajuće …pogledajte malo stastistike tržišta 1994-2002, 2002-2008? 2009? ,jel treba još rasti ? ili korekcija više ne postoji ? samo je nebo granica ! tako mi zvuče neki na forumu, čuvajte cash-r-a !!!