Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trgovanje 3 mil kuna u 20min. Mislim da ono što sam rekao da ćemo danas ni vrit ni mimo, ko i jučer.
Nema razloga ni za pad, a za rast ima par. Ali tržište je sporo.”Dead cat market”[thumbsup]

… osim brodara.[proud]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Trgovanje 3 mil kuna u 20min. Mislim da ono što sam rekao da ćemo danas ni vrit ni mimo, ko i jučer. Nema razloga ni za pad, a za rast ima par. Ali tržište je sporo.”Dead cat market”[thumbsup]

pa malo prije si reko da bi se danas fondovi trebali uključit i pojačat kupnju !?

Cookie Monster

Kao sto rekoh…..ode dole, polako ali sigurno. [tongue]

AZ? Hvala, ne.

Kaj ne radi beogradska berza?

Bojim se danas još jedne runde padanja Todexa( imam njegove dvije) a za ostale dionice stvarno nema razloga za padanje. Samo za rast i to veeeeliki, bez obzira što Ivek kaže.

Fond menađeri su valjda na skijanju na Sljemenu. Samo oni imaju za ulaznicu 10000 kn.[angry]

ljudi sretno za kraj tijedna![thumbsup]

dan je pametniji od noći

Evo i mene poslije dugo izbivanja nakon što sam imao mali peh u aziji ,bilo pa prošlo,vrijeme je i da se ja ubacim na forum jer vidim da ću trebati ,ovakva trržišta su mi poznata…

tebi takode[thumbsup]

Ništa danas od rušenja fondova, kako bi neki htjeli.
Postoji veća mogućnost da se pred kraj diže polagano.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ništa danas od rušenja fondova, kako bi neki htjeli. Postoji veća mogućnost da se pred kraj diže polagano.[thumbsup]

Ide dole, kladim se u zadnju kanticu meda od mog dede pcelara.

AZ? Hvala, ne.

toka:

tebi takode[thumbsup]

hvala i trebat će nam svima![thumbsup]

dan je pametniji od noći

New Report

Close