Ja se svejedno ne bih igrao moderatora, na vasem mjestu. To samo svjedoci o vasoj neobjektivnosti i zelji za gusenjem drugacijih misljenja. To je puno veca opasnost za ovaj forum od gtomislavih tljapnji.
Trebali bi biti svjesni toga. No uostalom bas me briga i za vas i za njega.
So long
Ne igram se moderatora nego izražavam svoje mišljenje, sva tuđa mišljenja su mi i više nego interesantna kad su potkrepljena argumentima, a poštujem ih i onda i kada se ne slažem sa njima. Kolega nemojte mi spočitavati čega bih trebao biti svjestan,molim vas, a ako vas baš briga, zašto ste se uopće uključili u raspravu?
Najlakše je stalno kokodakati da korekcija već kuca na vrata. Ja mislim da paniku te vrste šire novopečeni igrači sa burze koji su podlegli panici i prodajom dionica zabilježili minus. Sada očajnički traže opravdanje za taj svoj potez i najsretniji bi bili da CRO trg ode u p… m… Vjerojatnije je da fondovi, izuzetno zadovoljni prinosima ove godine, iščekuju IPO INE i kraj kalendarske godine. Nakon što uđemo u Novu godinu opet sve po starom: ciklus rasta, pa korekcije, pa rasta …itd. A nazivati uvažene članove ovoga foruma navlakačima i sl. je prilično nisko i neukusno te najviše govori o samom autoru tih napisa.
Ja volim čitati post svakog forumaša koji zna afirmativno pisati o bilo kojoj dionici premda ne dijelim uvijek njegovo mišljenje. Ali čitanje gluposti kojima je isključivi cilj širenje panike uopće me ne zanima. A ponajmanje tko je u pravu oko pitanja: da li je već sada korekcija ili će biti za godinu dana?
Evo odosmo malo u korekciju a Vi bi odmah mene van.
Otvorite oči i pogledajte koliko ste popušili. Sve ste nervozni zbog gubitaka. I ja sam popušio.
A sad razni navlakači i oni koji nemaju za Mostić i ATMN opet navlače govoreći da će sve rasti.
E pa neće. U korekciji smo i dugo ćemo tu ostati. Ko u to ne vjeruje neka grize nokte i čeka da mu netko nabaci K/P.
Sad fino zahvalite raznim navlakačima koji su vas i mene doveli tamo gdje jesmo.
Oprostite kolega Vodoinst, ali kako bi vi nazvali trenutno stanje na trzistu?
Mozda ovako?
Slozena situacija sa smanjenim interesom za kupnju i prodaju vrijednosnih papira, te nezainteresiranoscu fondova i velikih igraca za aktivnijom ulogom u jacem pozicioniranjem pred novu konjukturu na trzistu?
Lijepi pozdrav
Kolega ako vi vase odluke o kupovini i prodaji donosite na temelju necijih napisa po ovom forumu, moj vam je prijateljski savjet da lovu investirate u neki od fondova jer burza nije za vas. Bez uvrede.
Kolega vidim teško vam je priznati vlastite greške. Ostavimo sad vaše prijateljske savjete.
Kolega vidim teško vam je priznati vlastite greške. Ostavimo sad vaše prijateljske savjete.
Ja pak vidim da je vama potreban kvalitetan oftamolog. Napisah da sam spljugao na BLJE i PTKM. I to samo zato kaj sam bio pohlepan i htio jos umjesto da sam prodao dok sam bio u debelom plusu. Ono sto ja vidim jest da ste placljivac i to dosadni placljivac. Prava steta sto ne postoji “ignore” tipka kao na vecini foruma jer posto cendravce ne volim vi bi imali cast krstiti moju ignore listu
Koji neargumentirani provokator. Ajde, iš s foruma više… vrati se u klonirani fondovi.hr otkud si i došao.
Tjeraš dobrog dečka s foruma, a ti si navlačio na:
VIRO, lagajući tko kupuje i zašto i navlačeći prema 700,00 kuna,a istovremeno si se iskrcavao,
PTKM, lagao si da izlazi NY, i danas su unutra itd. da dalje ne nabrajam,
ako netko treba otići s foruma, onda si to ti, jer laganjem navlačiš,a gtomislav je rekao istinu, dolazi korekcija i ona je neizbježna, i previše bolna, za mene prvenstveno.
Kolega vrijeđajte svoje bližnje a ne mene. Niti ja kukum niti plačem. Stanje jetakvo kakvo jest.
A to je : KOREKCIJA !!!
Obzirom na Vaš avatar teško mi vas je predočiti u stvarnosti pa neću ni pokušavati.
Lemur King: ” Koji neargumentirani provokator. Ajde, iš s foruma više… vrati se u klonirani fondovi.hr otkud si i došao. ” Tjeraš dobrog dečka s foruma, a ti si navlačio na: VIRO, lagajući tko kupuje i zašto i navlačeći prema 700,00 kuna,a istovremeno si se iskrcavao, PTKM, lagao si da izlazi NY, i danas su unutra itd. da dalje ne nabrajam, ako netko treba otići s foruma, onda si to ti, jer laganjem navlačiš,a gtomislav je rekao istinu, dolazi korekcija i ona je neizbježna, i previše bolna, za mene prvenstveno.
E a sad će reći nisam ja. Na ovom forumu pojedinici lažu sa isključivim ciljem da zarade na drugima.
Evo kako komentirati natanovu reklamu za TNSA. Pa bogati on kao da je zaposlen kod njih.
Čudi me da nije osnovao Adria boyse !
Ali ima Denis penicilin za sve Vas. Ne bojte se !
Ma ne obazirite se na te placljivce. Ko im je kriv sto ne podnose istinu. Njihov je najveci problem sto nisu sigurni u sebe i svoje investicije. A poznato je da istina boli.[smiley1]
Ma ne obazirite se na te placljivce. Ko im je kriv sto ne podnose istinu. Njihov je najveci problem sto nisu sigurni u sebe i svoje investicije. A poznato je da istina boli.[smiley1]
Svejedno što je, ali na forumu ima poprilično puno lažljivaca.