Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas mi miriši na dosadan dan, što možda i ne bi bilo loše

moguće sniženje kamatnih stopa u europi blagonaklono će djelovati i na hrvatsko tržište kapitala[wink] Danas bi se fondovi trebali uključiti malo jače na kupnji nego proteklih dana. Očito je da svaki dan sve više i više brane kupnju.

gluposti, danas se baš nebi trebali uključit, …. zašto bi se trebali danas uključit?=???
[proud]

Cookie Monster

marcipan: Nemojmo zaboraviti sutrašnji veliki deal JDPL-a. Svaka dobra vijest je pozitivna za čitavu burzu.

Šta u vezi JDPL, nešto smo propustili?

Jedan stari: Pita Zagorac bombu: Bombo bus pukla? A bomba: Bum Tako ja pitam: Crobi ides dole? A crobi: Idem Naravocenje: Priroda zice je da se zapetlja. Priroda politicara je da lazu. Priroda burze je da ide gore pa dole. Dugo je isla gore.

Pitaj Crobi : ideš gore ?

marcipan: ” dajte nekoliko razloga zašto bi do toga (rasta) trebalo doći ” Jednostavno. Nema ih!!! Na drugoj strani sranja ima previse!!!

Ima Ivek-ešiću ima RAZLOG:
1. Zato sto ima debelo podcijenjenih dionica, pa se ovakve situacije i koriste. Da ih nema, nebi nitko mogao tako jeftino kupiti, i poslije zaraditi.
2. Jedino ovakve situacije mogu skinuti masku Lava iz tebe (male duse) uplasenog Garifaldica, ako u stvari nisi samo mali Zeko, koji lajanjem zeli samo otjerati svoje strahove.
3. Da mozes razgovarati sa svojom pokojnom bakom, ona bi ti rekla: Dijete moje ako propadne svijet niti zec nece pobjeci, pa ako si rodjen Čovjekom imaj dostojanstva (niti kao zec neces se spasiti).
4. Najvazniji razlog tko u tvojem scenariju ostane stedjeti u dionicama SIGURNO ce mu (kupljene po danasnjoj cijeni-dobro odabrane) u bliskoj buducnosti vrijediti puno vise nego tvoja lova koju i onako neces moci stedjeti, vec ces ju potrositi na gluposti, a poslije opet lajati ko mali Garifaldic

NE BOJTE SE u strahu su velike oci.
Znajte Vi koji prodajete dionice u ovo vrijeme, bez da vam ta lova zivot znaci (spasava bankrot), kajat ce te se.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Von Braun , pravi si . Cijenim ljude koji i u najtežim trenucima razmišljaju pozitivno i s optimizmom. Pun mi je …………… ovih drukera ovdje na pojedinim temama .

Nemoj se živcirati. Svima koji drukaju i to bez veze će im se kad-tad odbiti o glavu.
Crobex 0,17%i raste
Na dionicama fondovi dižu kupnju. [thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Von Braun , pravi si . Cijenim ljude koji i u najtežim trenucima razmišljaju pozitivno i s optimizmom. Pun mi je …………… ovih drukera ovdje na pojedinim temama .

ah čuj pitanje je što ćeš nazvati najtežim trenucima.

meni je najgori trenutak kad si u dionicama a one baš na vrhu.

nalaziti se u dionicama kad su na dnu je puno optimističnijja situacija [wink]

dana bi promet mogao biti dobrih 30 mil

&

Gle čiji avatar je na čelu business.hr:

http://business.hr/Default2.aspx

No respect

Na dionicama fondovi dižu kupnju. [thumbsup]

Daj kopiraj na kojim…

Mea parvitas.

pad cijena dionica, ali i cijelog trzista ne znaci da ce se netko znacajno obogatiti…
hoce, ali ne mora na taj nacin.,
to znaci da je novac unisten! nestao, ispario…
dakle, bolje je dici sa 300 na 320 nego spustiti na 280 pa ponovo dici na 300…

Gle čiji avatar je na čelu business.hr: http://business.hr/Default2.aspx

Znači IVEK123 radi za busineshr……i to je sad potvrđeno.
Druker je i još plaćeni.
[lol] [lol] [lol] [lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close