LJUDI MOJI O KAKVIM VI KRIZAMA I RECESIJAMA PRIČATE.OVDJE JE ISKLJUČIVO RIJEČ O FONDOVSKIM IGRAMA (S NAŠOM LOVOM, MILU IM MAMU J….), POMALO POTPOMOGNUTI BURZOVNIM POČETNICIMA I JADNIM PANIČARIMA.
KOD NJIHOVIH ISTRESANJA NE PANIČARITE , TO ISTRESANJE TREBA SKUPIT BEZ SPUŠTANJA ISPOD I IDEMO DALJE .
NISAM BAŠ ČEST GOST NA FORUMU,ALI VAM OVO GOVORI POUZDANI IZVOR.
BEZ PANIKE,NE PRODAJITE. [color=blue][/color]
U premarketu mirno [lol]
Nike potonuo 0,03%, odosmo mi u mp3![lol]
Danas bi trebali biti neutralni opet, bez velikih oscilacija.
EUROPA u zelenom…..
Vaš link
blade: ” fazan: ” aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=41ee9efe-f6dc-4d86-88ef-121805e0848f ivek stari novinarski drukeru …. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” primjetih, u svakom slučaju sumnjivo ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Bio je taj Garfield vec na jednom od business.hr clanaka prije cca tjedan dana. Od tamo sam ga i maznuo ali sto da vam pricam. Sada sam novinar!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] No salu na stranu. Za razliku od njih nisam PRETJERANO siguran u neki veliki minus pogotovo u slucaju malog prometa.
ma nemaju ovi pojma ili su premudri pa znaju da će onakav članak djelovat na dio investitora. koliko smo samo čitali o uticaju svega na nas pa kad malo pogledamo unazad onda vidimo da se kretanja kod nas u potpunosti razlikuju od kretanja na drugim tržištima kapitala. sve su vo nebuloze. ljudi moji trgiujte s papirima. nemojte ih držati godinama. kupujte i prodavajte. i na svim ovim padovima kako ih oni zovu korekcijama se moglo lijepo zaraditi. ja osobno nastojim uvjek biti oko trenutne cijene. vrlo često rasprodavam portfelj i po nižćim cijenama nego sam ušao i ponovo ulazim. a jedna stvar je sigurna. kad tad će zaredat par dana kada će cijene ići gore isto kao što će kad tad ponovo doći vrijeme kada će cijene ići dole. onaj ko se ne može u tome snaći neka novac povjeri fondovima i nek mirno spava
danas ćemo opet letit gore pa ćemo se strmoglavit, to posebno vrijedi za ATPL, odlično za prodaj kupi
zmrklic: ” U premarketu mirno [lol] ” Oni pravi i veliki nalozi se stavljaju tiko do 10h.
pa naravno pravi nalozi za kupnju dolaze minut do deset kada se povlače oni drukesrski nalozi s prodaje. pa nitko nije lud da u 9 ujutro postavi nalog da čisti sve po xxx cijeni zar ne?
moguće sniženje kamatnih stopa u europi blagonaklono će djelovati i na hrvatsko tržište kapitala[wink]
Danas bi se fondovi trebali uključiti malo jače na kupnji nego proteklih dana. Očito je da svaki dan sve više i više brane kupnju.
Jedan stari:
Pita Zagorac bombu: Bombo bus pukla?
A bomba: Bum
Tako ja pitam: Crobi ides dole?
A crobi: Idem
Naravocenje:
Priroda zice je da se zapetlja.
Priroda politicara je da lazu.
Priroda burze je da ide gore pa dole. Dugo je isla gore.