davids: ” Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry] ” mirovinci čekaju ko’ puškice na 4000. sutra ne idemo ispod, vrlo izvjesno. gledajte malo inu.
Kolega davids je stisnuo malo, pa se iskrcao , koliko vidim.
Da padne tako nisko , hrpa fondova bi bila u debelom minusu. Ne vjerujem da neće biti borbe.[thumbsup]
davids: ” Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry] ” mirovinci čekaju ko’ puškice na 4000. sutra ne idemo ispod, vrlo izvjesno. gledajte malo inu.
Što je prekosutra? Nisam slučajno napisao iznos …
[cry]
Kolege po mojim saznanjima mislim da će sljedeće sedmice biti voda….,malo gore,malo dole.[yawn]
savjet svima….u ovim trenutcima ne kupovati nista…ali pogotovo ne prodavati…tako mozemo utjecati na trenutno stanje…..nema prodaje[wink]
Što je prekosutra?
[cry]
Subota. Ne kuzim. Kaj bi se trebalo dogoditi u subotu????
vlad1111: ” davids: ” Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry] ” mirovinci čekaju ko’ puškice na 4000. sutra ne idemo ispod, vrlo izvjesno. gledajte malo inu. ” Kolega davids je stisnuo malo, pa se iskrcao , koliko vidim. Da padne tako nisko , hrpa fondova bi bila u debelom minusu. Ne vjerujem da neće biti borbe.[thumbsup]
Unutra sam 100% ,zna Ivek.Srećom sam prodao pola prije ove žalosti pa išao u shoping …tanka nula.
[shocked]
Von Braun:
”
Jel ti to sugeriraš da usvojimo život vječni, pa da saznamo?
”
ne…ja ništa ne sugeriram…samo ne znam kako imate volje iz dana u dan najavljivat da krećemo gore, kad za to nema nikakvih naznaka…
to što se Amerika zeleni ili EU, bojim se da nema više prevelike veze s nama…osim toga nisu dovoljna dva-tri dana da se nešto zeleni i da se na temelju toga donose zaključci…danas su Ameri ponovno završili u minusu…
Ovaj mali promet danas mi isto baš ne sugerira na dobro…moglo bi biti tako i sutra i narednih dana…mali prometi i crvenilo…ako se još prešaltaju igrači na obveznice, onda smo nagrabusili….
…ima rezona,lagani oprez…,neznamo što je iza kantuna….
Von Braun:
”
vlad1111: ” davids: ” Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry] ” mirovinci čekaju ko’ puškice na 4000. sutra ne idemo ispod, vrlo izvjesno. gledajte malo inu. ” Kolega davids je stisnuo malo, pa se iskrcao , koliko vidim. Da padne tako nisko , hrpa fondova bi bila u debelom minusu. Ne vjerujem da neće biti borbe.[thumbsup]
”
Unutra sam 100% ,zna Ivek.Srećom sam prodao pola prije ove žalosti pa išao u shoping …tanka nula.
[shocked]
Istina. Nisam ga nagovarao da budem iskren. Rekao mu svoje vidjenje. Odluku je donio sam.
Kolega davids je stisnuo malo, pa se iskrcao , koliko vidim. Da padne tako nisko , hrpa fondova bi bila u debelom minusu. Ne vjerujem da neće biti borbe.[thumbsup]
kao da i sad hrpa fondova nije u minusu…
evo, neki od početka godine već preko 10% u minusu…ne neki, nego većina…a da ne uzimamo zadnjih pola godine…pa šta onda ne poduzmu nešto….poduzimaju oni itekako…moraju prodavat da bi mogli isplaćivat…
davids: ” Što je prekosutra? [cry] ” Subota. Ne kuzim. Kaj bi se trebalo dogoditi u subotu????
budite sigurni da u subotu neće ništa padat , ma kakav 3.600 pa to bi bilo definitvno previše .. ima ljudi koji su na rubu ….. živaca mislim … pa bilo bi bacanja kroz prozor
Mislim da fondovi hoće još rušiti prije Fi pa Up polako,cijene nekih dionica nisu imale smisla ni održivosti a ni pokrića ,čista pohlepa zato je ovo dobro realno smo na kraju 08. na razini crobexa iz kraja 04.07. tužno ali istinito…[cry]
Mislim da fondovi hoće još rušiti prije Fi pa Up polako,cijene nekih dionica nisu imale smisla ni održivosti a ni pokrića ,čista pohlepa zato je ovo dobro realno smo na kraju 08. na razini crobexa iz kraja 04.07. tužno ali istinito…[cry]
Bile su dvije razine otpora gdje se vodila borba, ne vjerujem u još 10% pada Crobexa.
Cijene dionca bi bile na smiješnim cijenama. Ludi bi nastavili izlaziti iz svega živoga, margin callovi.
Nekako mi se čini da je preoptimistično.
[lol]