Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas je Fazan prije podne napisao da je velik promet obveznicama – bilo negdje 87 milja kuna. Pratim obveznice vec skoro 3 mjeseca. Pocelo je u 12 a nije splasnulo do danas.

Danas je protrgovano 207 milja obveznica na cca 66 milja prometa dionicama. Ako se institucionalci pakiraju u obveznice to znaci da:

– nece skoro van iz njih,
– nista od supporta ili ce support biti vrlo ogranicen,
– i institucionalci racunaju na dulji period sra@a.

skype - ivek1234

Von Braun: ” Luki007, jesi li ti stvarno pao pod Ivekov utjecaj, i tražiš dno na dnu dna? ” jel ti to sugeriraš da se mi nalazimo na dnu dna? bojim se da u ovom trenutku to nitko ne može od nas smrtnika znati gdje je dno dna….

Jel ti to sugeriraš da usvojimo život vječni, pa da saznamo?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

i ne mislite na dionice, bolje nek su kod vas nego kod Iveka.

Konacno da se ti i ja oko necega slozimo!! [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Evo ivek sve više ljudi se okreće tvom svjetonazoru, vrijeme da kreneš u protuudar.

A koji je to svjetonazor, ako se smije pitati?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

rjesit ce se ovo vrlo brzo…to su sada igre ono ciji je tata jaci…prava prilika da putem medija izreklamiraju sto imaju u garazi….sve jo ovo trgovina….rusi nesto zele sto nepase amerima i sad se moraju naci negdje na sredini….al zaista s ovim kosovo nema veze….prije svega zele monopol nase regije….tu vam je vec sada sve jasno, a njih nije briga oce u tom slucaju kosovo biti neovisno ili u sklopu srbije…zele banke energiju itd…jer toliko imaju novca da im ga vec stakori jedu…jer ga jednostavno nemaju gdje uloziti…a opet eu i ameri se boje monopola rusa i to je to…rezi u korjenu ili nikad…

OBAMA................SPASITELJ

Jaoj , kakvi ste vi povjesničari. Nije ništa Balkan zakuhao osim ovog zadnjeg rata, ali i on je debelo potpomognut i kontroliran izvana.
Sve će se saznati, samo sa jednim vremenskim razmakom.
Ne precjenjujte Balkan. Tu se samo plaćaju tuđi grijehovi.

Potpis

Danas je Fazan prije podne napisao da je velik promet obveznicama – bilo negdje 87 milja kuna. Pratim obveznice vec skoro 3 mjeseca. Pocelo je u 12 a nije splasnulo do danas. Danas je protrgovano 207 milja obveznica na cca 66 milja prometa dionicama. Ako se institucionalci pakiraju u obveznice to znaci da: – nece skoro van iz njih, – nista od supporta ili ce support biti vrlo ogranicen, – i institucionalci racunaju na dulji period sra@a.

jedino što zaboravljaju da u uvjetima inflacije i nije baš dobro biti u obveznicama …

I love the Smell of Profits in the Morning

Jaoj , kakvi ste vi povjesničari. Nije ništa Balkan zakuhao osim ovog zadnjeg rata, ali i on je debelo potpomognut i kontroliran izvana. Sve će se saznati, samo sa jednim vremenskim razmakom. Ne precjenjujte Balkan. Tu se samo plaćaju tuđi grijehovi.

Dubokoumno nema šta kolega,sat povijesti za budućnost
[cool]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

pero:

Jaoj , kakvi ste vi povjesničari. Nije ništa Balkan zakuhao osim ovog zadnjeg rata, ali i on je debelo potpomognut i kontroliran izvana. Sve će se saznati, samo sa jednim vremenskim razmakom. Ne precjenjujte Balkan. Tu se samo plaćaju tuđi grijehovi.

Dubokoumno nema šta kolega,sat povijesti za budućnost
[cool]

I tocno po meni.

skype - ivek1234

Mirovinci čekaju crobex na 3600 i to je istina,kakva je takva je…tužna malo izgleda[cry]

mirovinci čekaju ko’ puškice na 4000.
sutra ne idemo ispod, vrlo izvjesno.
gledajte malo inu.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Jel ti to sugeriraš da usvojimo život vječni, pa da saznamo?

ne…ja ništa ne sugeriram…samo ne znam kako imate volje iz dana u dan najavljivat da krećemo gore, kad za to nema nikakvih naznaka…
to što se Amerika zeleni ili EU, bojim se da nema više prevelike veze s nama…osim toga nisu dovoljna dva-tri dana da se nešto zeleni i da se na temelju toga donose zaključci…danas su Ameri ponovno završili u minusu…
Ovaj mali promet danas mi isto baš ne sugerira na dobro…moglo bi biti tako i sutra i narednih dana…mali prometi i crvenilo…ako se još prešaltaju igrači na obveznice, onda smo nagrabusili….

New Report

Close