gledam sad cnn i izvještaj iz Bejruta, svi isto razmišljaju … …. .. ameri se sad boje “muslim female bombers”, kaže murja da mogu nosit više ekspoloziva i da ih murja rijetko pregledava jer tako narušavaju njihove običaje [lol]
Decki obzirom na sve ja sam sve manje medvjed. Bik nisam sigurno. Sve sam blize da postanem ZEC. Ovo mi se nista ne svidja. Ne mislim samo na market. [sad][sad]
Ti stvarno misliš da burza mora rasti samo kad je vlada ZEN u svijetu i kad je jing i jang u ravnoteži???
Jos sam maznuo jedan link u vezi brodara.
http://www.purchasing.com/article/CA6530061.html?industryid=48397
Ako ih uspiju srusit (brodare), bit ce dokupa, ali sumnjam …..
….usuđujem se zaključiti da je James 007 pošao Garfieldovim šapama…..ušlagirao se krempitama koje je kupio nakon što je danas jeftino prodao svoje dionice.
Bond, primi se ti svog core businessa….nisu dionice za tebe.
već je poznata priča da će se i 3. svjetski rat zakuhati na balkanu…eto…sad je prava prilika na Kosovu…
šta se tiče burze i željno nam iščekivanog oporavka…ništ od toga…hebali smo ježurku ježić ove godine….
baš se sve poklopilo…ogroman broj dioničara (IPO HT-a) i ne samo njih nego uvidilo puno ljudi da se može kroz fondove dobro zaradit, pa se iz štednje prebacili na fondove…a ne znaju (ili nisu shvatili ozbiljno) da je i ulaganje u fondove (pogotovo dioničke) neka vrsta rizika…e kad imate pozamašan broj takvih, rekli bi “paničara”, jer takvi prodaju kad počne malo žešće padat, onda nam se svima zajedno ne piše dobro…ni fondovima, ni nama koji smo u dionicama…onda još ta prijetnja s recesijom u SAD-u…pa ZERP, pa sredstva iz EU, pa Kosovo i nestasbilnost regije…povlačenje stranog kapitala…prenapuhanost našeg tržišta kapitala….moralo je rezultirati prije ili kasnije ovim što se dešava…kao što rekoh…ježurka ježić….oporavak će biti dug i dosadan…možda tu i tamo koji dan završimo u nekakvom plusu,kao što smo neki dan…što će nam davati samo lažne nade da ćese nešto promijeniti nabolje…ali bojim se da neće…još ako se zakuha ovo oko Kosova…neće nam pomoć ni to što će se sva EU zelenit ni to što će se riješit kriza u SAD-u….
….usuđujem se zaključiti da je James 007 pošao Garfieldovim šapama…..ušlagirao se krempitama koje je kupio nakon što je danas jeftino prodao svoje dionice.
Bond, primi se ti svog core businessa….nisu dionice za tebe.
Imas puno vise Garfielda nego sto mozes zamislit.
….usuđujem se zaključiti da je James 007 pošao Garfieldovim šapama…..ušlagirao se krempitama koje je kupio nakon što je danas jeftino prodao svoje dionice. Bond, primi se ti svog core businessa….nisu dionice za tebe.
Luki007, jesi li ti stvarno pao pod Ivekov utjecaj, i tražiš dno na dnu dna?
Istina, bolje spriječiti (čir) nego liječiti.[wink]
jel mi moze tko pomoci oko add-insa u excelu
– source mi je ostao na mrezi na poslu
– a sad bih htio source prebaciti lokalno
[kiss][kiss][kiss][kiss]
Hvala,
placam u savjetima za dionice[lol] [lol] [lol] [lol]
Luki007, jesi li ti stvarno pao pod Ivekov utjecaj, i tražiš dno na dnu dna?
jel ti to sugeriraš da se mi nalazimo na dnu dna?
bojim se da u ovom trenutku to nitko ne može od nas smrtnika znati gdje je dno dna….
Sonniboy: ” ….usuđujem se zaključiti da je James 007 pošao Garfieldovim šapama…..ušlagirao se krempitama koje je kupio nakon što je danas jeftino prodao svoje dionice. Bond, primi se ti svog core businessa….nisu dionice za tebe. ” Imas puno vise Garfielda nego sto mozes zamislit.
[lol] [lol]
Dobar si ti Ivek dečko….stražar si i pol…… ugodan shopping sutra.
Zabrinutoj ekipi laku noć… i ne mislite na dionice, bolje nek su kod vas nego kod Iveka.