Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma sjecam se kad su svojevremeno dva korisnika sijala strah i trepet tvrdeci kako Barr nece uspjet skupit 50%+1 dionicu Plive, kako odosmo u korekciju, kako je svemu dosao kraj… Kao sto smo mogli vidjeti Barr je skupio skoro 93% Plive… Cinjenica jest da su dvije dionice odradile snazan pad, ali tako nesto se moglo i ocekivati… sjecam se kada sam davno ukazivao na zaradu Belja po dionici u iznosu od 13 lipa, ako se ne varam… tada se mislilo kako ce Belje postici ovo i ono…. sve je bila stvar psihologije… korekcija? Do proljeca? Nema sanse…[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Slažem se kolega, a pogotovo ako vlada ustraje na ovakvoj privatizaciji INE. Biće muke za druge do proljeća. Mi ćemo prezimiti u Austriji, Italiji, Francuskoj…[smiley2][smiley2][smiley2]
Glű wine, bitteschön.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ja odoh u Garmispartenkirhen. Tamo ima ukrajinki.[smiley11]

Vidim da se moji postovi žestoko “cenzuriraju” a navlaćenja ima sve više i više.
Nije to dobro za budućnost foruma. Naročito sada kad smo na početku duge korekcije.

Mogu me cenzurirati, mogu me moderirati ali ne mogu zabraniti da ppišem srcem i dušom.

Moderatori ne nasjedajte porukama navlakača.

Otrijezniti će se oni već kad sutra opet bude po starom. Indexi dolje jer ipak korekcija je počela.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Vidim da se moji postovi žestoko “cenzuriraju” a navlaćenja ima sve više i više.
Nije to dobro za budućnost foruma. Naročito sada kad smo na početku duge korekcije.

Mogu me cenzurirati, mogu me moderirati ali ne mogu zabraniti da ppišem srcem i dušom.

Moderatori ne nasjedajte porukama navlakača.

Otrijezniti će se oni već kad sutra opet bude po starom. Indexi dolje jer ipak korekcija je počela.

Koji neargumentirani provokator. Ajde, iš s foruma više… vrati se u klonirani fondovi.hr otkud si i došao.

Kolega ovo je ipak malo previse neutemeljena reakcija, barem po mom misljenju. Tjerati kolegu s foruma nikako nije u redu ( bez obzira da li se slazemo s njegovim misljenjem ili ne ).
Kako bi bilo da tebi netko kaze da se vratis odakle si i dosao? Sto cete tek pisati ako stvarno odemo u korekciju.
Mislite malo na svoj rejting. A kolegu gtomislava ce trziste vec demantirati, bez brige.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Kolega ovo je ipak malo previse neutemeljena reakcija, barem po mom misljenju. Tjerati kolegu s foruma nikako nije u redu ( bez obzira da li se slazemo s njegovim misljenjem ili ne ).
Kako bi bilo da tebi netko kaze da se vratis odakle si i dosao? Sto cete tek pisati ako stvarno odemo u korekciju.
Mislite malo na svoj rejting. A kolegu gtomislava ce trziste vec demantirati, bez brige.

Vidio bih dali bi i ti tako mislio da te spomenuti tomislav na svakoj temi proziva navlakacem, vrijedja i omalovazava [smiley5]

Kad netko upropasti forum onda vise ni rejting ni ime nisu bitni. Evo, ja cu riskirati. Bacite ga van! [smiley11]

mbaricevic:

Vidio bih dali bi i ti tako mislio da te spomenuti tomislav na svakoj temi proziva navlakacem, vrijedja i omalovazava [smiley5]

Ma ne omalovazava on vas, nego sebe. Tako se meni cini. Pozdrav

mbaricevic:

Kad netko upropasti forum onda vise ni rejting ni ime nisu bitni. Evo, ja cu riskirati. Bacite ga van! [smiley11]

Ja se svejedno ne bih igrao moderatora, na vasem mjestu. To samo svjedoci o vasoj neobjektivnosti i zelji za gusenjem drugacijih misljenja. To je puno veca opasnost za ovaj forum od gtomislavih tljapnji.
Trebali bi biti svjesni toga. No uostalom bas me briga i za vas i za njega.
So long

Ja se svejedno ne bih igrao moderatora, na vasem mjestu. To samo svjedoci o vasoj neobjektivnosti i zelji za gusenjem drugacijih misljenja. To je puno veca opasnost za ovaj forum od gtomislavih tljapnji.
Trebali bi biti svjesni toga. No uostalom bas me briga i za vas i za njega.
So long

Ma zivo mi se fucka sto pise neutemeljene tlapnje i koristi tudji nick za svoje male ratove jer zna da ce onaj na kojem je jedva nakupio 500-injak postova spusiti cim se upusti u malo zescu diskusiju (jerbo je svjestan vlastite eksplozivne naravi…) mene smeta sto me vrijedja i proziva kojekakvim imenima, a to se kosi s pravilima foruma i trazi sankcije iznad kojih nije nitko od nas… ako sam ja bio pod moderiranjem zbog istog takvog omalovazavanja hromog dabra onda ce i gtomislav, ako ima pravde, zavrsiti pod istim tim moderiranjem pa neka onda dragi D. pise pod svojim pravim nikom!

mbaricevic pogledajte malo sve topice. Pa skoro da nema topica gdje qtomislav nije jadikovao i sirio defetizam. Kaj sad – popusio je na BLJE i PTKM i sad svima treba drobit? Mislim, kaj onda – spljugao sam i ja na BLJE i PTMK ovim zadnjim padom pa ne cendram ko pi… Fakat ne vidim smisla da ga svi ostali trpimo. Ako nije znao da se:
a) na burzi moze spljugat
b) na burzu ne ide s lovom od koje se u startu nisi oprostio
onda nije morao ni kretat na burzu. Nisam se nasao prozvanim niti u jednom qtomislavovom postu, ali fakat me pocelo iritirati to njegovo jadikovanje i defetizam na skoro svakom topicu. I onda jos analize grafova, podataka i svega ma hallooooooo kad bi to tak islo svaki bedak bi u dan dva naucio kako se citaju grafovi i podaci i mlatio lovu na burzi. Ali to tako ocito ne ide. Ni vani a kamoli kod nas.

New Report

Close