MA SVE SE SPAJA, I MANAGERI SU NA GIDEŠNJEM DA SE ODMORE PRIJE PRAVOG POSLA DA NAKUPE ENERGIJE ZA DALJE
naravno da i naš Medvjed još uči isto kao i mi… onaj tko više ne uči kad tad upadne u zamku i propadne mu sve ono do tada…
Sasvim točno, a najgori su oni koji kažu da sve znaju, pa se dogodi nešto kao npr. s beljem i onda trče po savjete kod onih koje bi prvo trebalo preskočiti u traženju savjeta.
Elvar:
”
naravno da i naš Medvjed još uči isto kao i mi… onaj tko više ne uči kad tad upadne u zamku i propadne mu sve ono do tada…
”
Sasvim točno, a najgori su oni koji kažu da sve znaju, pa se dogodi nešto kao npr. s beljem i onda trče po savjete kod onih koje bi prvo trebalo preskočiti u traženju savjeta.
Eto vidite, ja jedini priznam da sam “vječni student”. Danas ne ide drugačije.
Možemo organizirati jedan forumski “knowledge management”, kaj velite–?[smiley2][smiley2][smiley2]
Netko se gadno obrušio na KOEI. Možda izvješće i nije tako sjajno kako se očekivalo. Ima li tko kakav info?
Pozdrav
Ma nije to ništa, to Bago isto sudjeluje u komplotu. Da mi je znati što je on ( pola tebi, pola meni, pola Bagi ) iskemijao?
Lako je sada neku dionicu srušiti kad se kupnja povukla. Na KOEI je u prvih 5 naloga na prodaji samo 224 dionice u rasponu od 30 kn, a na 650 kn stoji 3000 kom i plaši.
Pa pogodi ga strelicom ako te plaši, pshaw.[smiley2]
Pa pogodi ga strelicom ako te plaši, pshaw.[smiley2]
Mene ne plaši ja kupujem.
Ja čekam FI, pa onda u kupnju.