Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MA SVE SE SPAJA, I MANAGERI SU NA GIDEŠNJEM DA SE ODMORE PRIJE PRAVOG POSLA DA NAKUPE ENERGIJE ZA DALJE

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

naravno da i naš Medvjed još uči isto kao i mi… onaj tko više ne uči kad tad upadne u zamku i propadne mu sve ono do tada…

Sasvim točno, a najgori su oni koji kažu da sve znaju, pa se dogodi nešto kao npr. s beljem i onda trče po savjete kod onih koje bi prvo trebalo preskočiti u traženju savjeta.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Elvar:

naravno da i naš Medvjed još uči isto kao i mi… onaj tko više ne uči kad tad upadne u zamku i propadne mu sve ono do tada…

Sasvim točno, a najgori su oni koji kažu da sve znaju, pa se dogodi nešto kao npr. s beljem i onda trče po savjete kod onih koje bi prvo trebalo preskočiti u traženju savjeta.

Eto vidite, ja jedini priznam da sam “vječni student”. Danas ne ide drugačije.

Možemo organizirati jedan forumski “knowledge management”, kaj velite–?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Netko se gadno obrušio na KOEI. Možda izvješće i nije tako sjajno kako se očekivalo. Ima li tko kakav info?

Pozdrav

Ma nije to ništa, to Bago isto sudjeluje u komplotu. Da mi je znati što je on ( pola tebi, pola meni, pola Bagi ) iskemijao?

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Lako je sada neku dionicu srušiti kad se kupnja povukla. Na KOEI je u prvih 5 naloga na prodaji samo 224 dionice u rasponu od 30 kn, a na 650 kn stoji 3000 kom i plaši.

Pa pogodi ga strelicom ako te plaši, pshaw.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Pa pogodi ga strelicom ako te plaši, pshaw.[smiley2]

Mene ne plaši ja kupujem.

Bravo, neko odere do lipu manje od strašila.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Jel to dolaze rezultati kod Končara???[smiley1]

A umalo ga dokupih …..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja čekam FI, pa onda u kupnju.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

New Report

Close