Ovo jučer je bilo gadno istresanje. Logično je da sad tržište treba pogurati gore. Dva koraka gore, jedan dole.[thumbsup]
zašto bi to bilo logično?
Nije mi samo jasno kako Crobex može biti u plusu.
Očito je riječ o varanju, mislim da se zbog toga od ponedjeljka uvodi nova verzija ZTM-a.
Pozdrav
Očito je riječ o varanju, mislim da se zbog toga od ponedjeljka uvodi nova verzija ZTM-a.
Pozdrav
Ako gledaš PG oni obračunavaju prosjek jučerašnje cijene kao referentnu
Pozdrav
Zato što Todine dionice nisu u Crobexu.
znanac:
”
Pozdrav
”
Zato što Todine dionice nisu u Crobexu.
Ma pogledajte dionice iz Crobexa sa najvećim ponderom. INGRA, HT, INA, ADRS, HDEL, IGH, BLJE,DLKV, VIRO…..
Očita prevara.
Pozdrav
svi se zelene,cijeli svijet a mi cemo zbog Todorica otici u crveno.On ionako nije u Crobex-u ali zbog panike odosmo mi dolje na srecu fondova,naravno neselektivno[angry]
opet malo sporo shvaćamo rast Eu i ostatka svita,da je bar mrvu podrške na kupnji od fondova ,naprotiv,njima se stegla ruka kao da izvode sl.bacanja u finalu NBA lige sekund prije kraja.
svi se zelene,cijeli svijet a mi cemo zbog Todorica otici u crveno.On ionako nije u Crobex-u ali zbog panike odosmo mi dolje na srecu fondova,naravno neselektivno[angry]
Mislim da je današnji pad neminovan. Ovako velika stvar mora utjecati na cijelu burzu. Šteta što se nije dogodilo ovo preuzimanje, bio bi to jedan veliki korak za RH gospodarstvo.