Čitam u Poslovnom ( tiskano izdanje ) – Montmontaža na 45.000 slavuja.
Montmontaža ponovo plijenila pozornost investitora, nakon što je cijena dionica privremeno otišla i korak dalje, do novog All time high rezultata od 45.000 kuna, zaključivši trgovinu s nepromijenjenih 42.000 kuna ( uz 655.000 kuna prometa )
Howgh
Ma .ebeš naše tržište, baš gledam kakvih vani ima prilika i bez uzrujavanja za nekih par tisuća kuna.
Al nas gadni igrači najblaže rečeno zbunjuju, svaka im čast. Ali mi smo jači od njih, kaj ne? Mi radimo sa svojom lovom a oni s tuđom. Mi možemo što hoćemo a oni mogu samo jedno, zarađivati. Ne smiju gubiti. Inače su gotovi. A mi pušimo samo njihove trikove, ali sve manje, nismo ni mi više samo majmuni.
najbolje preroručujem svima da date naloge za prodaju dignu za barem 5% i čekaju, i ne budu nervozni .. jer svako malo neko snižava … i čemu to? pa svim znamo da su fondovi i veliki igrači sada krcati lovom Pliva + imovina fondova raste… a oni igraju psihološku igru i malo po malo nakupljaju (a i mi mali smo poneki nakupili) ali ovo bi moglo duže potrajati ako će neurozni stalno snižavat naloge …
Al nas gadni igrači najblaže rečeno zbunjuju, svaka im čast. Ali mi smo jači od njih, kaj ne? Mi radimo sa svojom lovom a oni s tuđom. Mi možemo što hoćemo a oni mogu samo jedno, zarađivati. Ne smiju gubiti. Inače su gotovi. A mi pušimo samo njihove trikove, ali sve manje, nismo ni mi više samo majmuni.
Poštovani kolega mreich moram priznati da me impresionira vaša staloženost….ali i zbunjuje….. jer ako VI još učite onda sam ja još na početku….
[smiley2]
naravno da i naš Medvjed još uči isto kao i mi… onaj tko više ne uči kad tad upadne u zamku i propadne mu sve ono do tada…
….ja iz iskustva svoga posla znam da su u pravilu neurozne žene….(možda se to ljubavnice nekih brokera malo igraju s nama) ….al …znamo mi njih, he, he
mreich:
”
Poštovani kolega mreich moram priznati da me impresionira vaša staloženost….ali i zbunjuje….. jer ako VI još učite onda sam ja još na početku….
[smiley2]
Ma ne brinite kolega, ima nas koji smo bili par puta na početku…
[smiley2][smiley2][smiley2]
Jel možda znate da li se negdje održava nekakav seminar fond menađera ili nešto slično? Meni se čini da su danas na burzi samo mali ulagači…. Ili su svi spojili neradne dane? [smiley8]
….uz dužno poštovanje kolega…ne bih par puta pušio …radije kao Kucilo bacam pušku u kukuruz….[smiley2]
Jel možda znate da li se negdje održava nekakav seminar fond menađera ili nešto slično? Meni se čini da su danas na burzi samo mali ulagači…. Ili su svi spojili neradne dane? [smiley8]
Ma dajte kolega molim vas…puste si škole završija…
[smiley1][smiley2]