Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Von Braun mislim da pretjeruješ jer tebi i da crobex padne do 100 bodova bit ćeš optimist. ivek123 je realan mada je istina da on isto pokuša izvući najviše iz situacije i isto djelomično priželjkuje pad jer je u cashu. neznam dali me sjećanje dobro služi ali i on je imao preoptimističnih izjava kada je bio u dionicama (primjerice kodt) ali je očito iskusan igrač koji zna brzo promijeniti ploču kada to treba. to možda nije pošteno prema ostalim članovima foruma ali to je realnost. kad je u pitanju novac onda nema emocija (osim ako ti još k tome netko blizak nije u pitanju). Pozdrav!

Ma ivek123 je jedan i jedini. Ima razloge za ono što priča.
Ovo je njegovo doba kad dosta pogađa kako će se burza kretati, ali doći će doba kad baš i neće
pogađati, jer će većinom biti UP…UP…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nathan47:Mislim da nasi mirovinci u tom slucaju nisu svjesni rijeci panika jer gledajuci crobex u posljednjih pet godina niti jednom nije bilo ovako strmoglavog pada, a sudeci prema drugim grafovima slicne vrste u svijetu ovo je zestoki medvjedji market koji ce se tesko okrenuti… Bumo vidjeli al mirovinci su mozda na pragu ili su vec otvorili pandorinu kutiju
Pustili su zvijer iz kaveza i sad je ne mogu uloviti.[lol]

Nema veze, sutra idemo dolje, treba je prodati sve pre nego roknemo na 2000.Strašan nam je naš market,sve je užasno skupo, ko sad kupuje stvarno ima muda ili je lud. Bolje da se saceka koji mjesec, pa ce se moc piknut sve perjanice još dosta niže , pogotovo kad izađu katasrofalna GI i rasplamti se novi balkanski rat zbog Kosova a DOW potone ispod 10k a Tad ce se moci šopingirati ADRS na 500, KOEI na 1100, ATPL na 3000, HT na 360, JDPL na 800….
[/quote]

Tako je kolega,uz tebe sam 100%…
[thumbsup]

Iskreno sam se malo odmaknuo od burze iz razloga što ova globalna nesreća neće trajati nekoliko dana nego nekoliko mjeseci možda i više(štedim živce).Vidim da svi tražimo krivce za ovaj pad no istina je da ima puno razloga,mislim da kosovo nije i ne može biti važno za naše tržište nešto posebno.Mislim da je ovaj pad i dobar da se malo market ohladi ,cijene dionica padnu… Činjenica je da će ova rasprodaja još kratko trajati do fi a onda cijene ide u normalizaciju.Naravno neće biti onog divljanja kao prošle godine no dobre firme će opravdati povjerenje ulagača, zato malo strpljenja i ne prodavajte….fundamenti su smiješni po ovim cijenama nakon fi još smješniji…

Ivek je dosta u pravu no sad je vrijeme za shoping ,neke dionice neće više nikad biti po ovoj cijeni …

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Za mjesec dana ćemo se smijati na Crobexu 5000, i sjećati se koliko smo paničarili, bez raloga,
pijuckati pivicu u večrnjim satima i uživati u nastavku razvoja hrvatskih firmi i njihovih dionica.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Za mjesec dana ćemo se smijati na Crobexu 5000, i sjećati se koliko smo paničarili, bez raloga,
pijuckati pivicu u večrnjim satima i uživati u nastavku razvoja hrvatskih firmi i njihovih dionica.

Ak bude kaj ostalo od nas….tj. od naše love !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ima malo istine u tome.
Svi ćemo biti generali poslije bitke [thumbsup]

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Luki, mijenjaj sliku tog optimiste i stavi Don Felipe Caetano Lopez Martinez i Gonzales.

Ne brini, sve bu dobro. Ingra ide na stare razine[thumbsup]

Imate pravo. Drukam i navlacim! Sto cu kada sam takav! A sada se stvarno povlacim. Last of the real bears is out. [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Trziste je vase. Uzivajte u rastu crobexa do 10000.

Ivek over and out. [cry][cry][cry]

Ivek ne daj se .Ti si rijetki glas razuma ovdje .

Za mjesec dana ćemo se smijati na Crobexu 5000, i sjećati se koliko smo paničarili, bez raloga, pijuckati pivicu u večrnjim satima i uživati u nastavku razvoja hrvatskih firmi i njihovih dionica.

Nekome se bliži margin call….
Imaj malo dostojanstva, ne znači da će se nešto dogoditi samo zato što napišeš 10 postova dnevno da će se dogoditi. [rolleyes]

Iskreno sam se malo odmaknuo od burze iz razloga što ova globalna nesreća neće trajati nekoliko dana nego nekoliko mjeseci možda i više(štedim živce).Vidim da svi tražimo krivce za ovaj pad no istina je da ima puno razloga,mislim da kosovo nije i ne može biti važno za naše tržište nešto posebno.Mislim da je ovaj pad i dobar da se malo market ohladi ,cijene dionica padnu… Činjenica je da će ova rasprodaja još kratko trajati do fi a onda cijene ide u normalizaciju.Naravno neće biti onog divljanja kao prošle godine no dobre firme će opravdati povjerenje ulagača, zato malo strpljenja i ne prodavajte….

[thumbsup] kao da si mi misli pročitao…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Ono što neću nikad razumijeti je osnivanje toliko novih fondova baš u krivom trenutku.

Jer ako gledamo npr. Aureus

Zadnjih mjesec dana : -9,01 %
Zadnja 3 mjeseca : -12,89 %
Zadnjih 6 mjeseci : -12,76 %
Zadnjih 12 mjeseci : 12,59 %
Zadnja 24 mjeseca : 97,36 %

Može se ljudima objasnit da se strpe.

Dajte ljudi stisajte emocije, pa jel se vi uopce mozete nazivati investitorima da tu drobite po forumu po cijele dane. Pa sta vam je?
Ako ne mozete izdrzati ovo, brate prodaj, kljuc u bravu kupi Canona i odi fotkat prirodu
Ako mislis da si sazdan od cvrstog materijala uhvati se brate excella i racunaj u sta si i na kojim cijenama spreman zapeti na dve-tri godine…

Forumaši, koji se zadnjih tjedana nervozno prepucavaju na poslovnom forumu i ne dopuštaju ostalima da drugačije razmišljaju, uistinu bi se morali zapitati – je li burza za njih.

Ivek, [thumbsup]

Usput, danas je rasprodaju imao prospectus.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close