E, na Končaru megabid od 10.259 komada na 820 kn. Na prodaji 2.000 na 900…
Hm, prodavac i kupac jedan te isti (ili recimo fond i mirovinac unutar iste firme)… win win situacija, zar ne?
Čuli ste vjerovatno onu rečenicu: Revolucija jede svoju djecu !!! A sad poslušajte ovu: Fondovi jedu svoje ulagače !!! Sa Vašim novcem. Ulažite u znanje i vadite novac iz fondova. S poštovanjem Karoje
Majstore di si dosad bija…
[pray]
jos samo 5 % u fondovima.
Ma ja sam navodio grafičke analize i pogodio, ali ovo više nema veze sa navlačenjem.
Nisam nikoga spomenuo u komentaru .NHF. Onako općenito
Samo si mislio na Iveka…
Pa uskoro nećeš moći ni spavati od uvaženog nam kolege Iveka…
Smiri se malo,da te ne strefi nešto u hercu….
Imate pravo. Drukam i navlacim! Sto cu kada sam takav! A sada se stvarno povlacim. Last of the real bears is out. [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Trziste je vase. Uzivajte u rastu crobexa do 10000.
Ivek over and out. [cry][cry][cry]
zmrklic: ” Reifeissen CE ima jos uvijek 1,38 milijardi kuna, dakle zaključak je da je Reiff mirovinac otkupio – zašto preko burze, i da li zbog novaca za isplate. ” a di se more vidit koji fond ima koliko cash-r-a? ima to negdje objavljeno?
Isprike moze se vidjet samo cash + dionice, samo na http://www.hrportfolio.com , pa kliknes na fond, isprike mozda sam krivo shvacen
Imate pravo. Drukam i navlacim! Sto cu kada sam takav! A sada se stvarno povlacim. Last of the real bears is out. [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Trziste je vase. Uzivajte u rastu crobexa do 10000. Ivek over and out. [cry][cry][cry]
Nisi prije bio takav. Burza te pokvarila[lol] [wink]
Mene je natjerala da postanem duhovan.[thumbsup]
U svakom zlu neko dobro.
ma nema tu rasta kad jos uvijek ima tolko onih koji su spremni prodati toliko ATPL i INGR po ovim cijenama. sve dok se oni ne premjeste na stranu kupnje, nema rasta
Von Braun: ” Hahahaha, na THNK 1000kom obrana na 7.700kn….. ” Opet pogresno. To psi cuvari tjeraju ovce u tor!!! Kao evo podrske i onda se iskrcavaju. [lol] [lol]
nasmijao si me do suza kako si ovo dobro odšacao [lol]
nego kad već častiš sa K/P nabaci THNK ako Ti nije teško, može i na kupnja prodaja da Vjeko nemora intervenirat [angry]
Ivek nemoj se dat……..
Da sam tebe slušo kad si pričo da ideš u keš, nebi sad bio u minusu neg bi već ljepu lovu zaradio….
Nemojte mi dirat Iveka !
Da smo slušali čovjeka kad je pričao da ide u keš nebi niko sad bio u minusu……
Von Braun mislim da pretjeruješ jer tebi i da crobex padne do 100 bodova bit ćeš optimist. ivek123 je realan mada je istina da on isto pokuša izvući najviše iz situacije i isto djelomično priželjkuje pad jer je u cashu. neznam dali me sjećanje dobro služi ali i on je imao preoptimističnih izjava kada je bio u dionicama (primjerice kodt) ali je očito iskusan igrač koji zna brzo promijeniti ploču kada to treba. to možda nije pošteno prema ostalim članovima foruma ali to je realnost. kad je u pitanju novac onda nema emocija (osim ako ti još k tome netko blizak nije u pitanju).
Pozdrav!
Dajte ljudi stisajte emocije, pa jel se vi uopce mozete nazivati investitorima da tu drobite po forumu po cijele dane. Pa sta vam je?
Ako ne mozete izdrzati ovo, brate prodaj, kljuc u bravu kupi Canona i odi fotkat prirodu
Ako mislis da si sazdan od cvrstog materijala uhvati se brate excella i racunaj u sta si i na kojim cijenama spreman zapeti na dve-tri godine… na momnofcu citam mnogo zanimljivih komenatara a najuvjerljiviji mi je onaj jednog clana koji smatra kako su za sve krivi mirovinci koji jos uvijek povlace lovu iz OIF-a, pa ja ne znam ako je to slucaj jesu li ovi svjesni panicnih sklonosti hrvatske populacije… naime zgodno je raspolagat vlastitom lovom sad kad mozes u jdd, i zgodno je kupovati jeftinije kad vec mozes… no pitanje postaje kada jeftino postaje prejeftino odnosno neisplativo…?
Mislim da nasi mirovinci u tom slucaju nisu svjesni rijeci panika jer gledajuci crobex u posljednjih pet godina niti jednom nije bilo ovako strmoglavog pada, a sudeci prema drugim grafovima slicne vrste u svijetu ovo je zestoki medvjedji market koji ce se tesko okrenuti… Bumo vidjeli al mirovinci su mozda na pragu ili su vec otvorili pandorinu kutiju
^DJA DOW JONES COMPOSITE INDEX 4,282.92 4:01pm ET Up 42.10 (0.99%)
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,548.59 4:01pm ET Up 175.18 (1.42%)
^DJT DOW JONES TRANSPORTATION AVERAG 4,771.82 4:01pm ET Up 38.60 (0.82%)
^DJU Dow Jones Utility Averag 503.87 4:01pm ETUp 1.19 (0.24%) [thumbsup]
Nema veze, sutra idemo dolje, treba je prodati sve pre nego roknemo na 2000.Strašan nam je naš market,sve je užasno skupo, ko sad kupuje stvarno ima muda ili je lud. Bolje da se saceka koji mjesec, pa ce se moc piknut sve perjanice još dosta niže , pogotovo kad izađu katasrofalna GI i rasplamti se novi balkanski rat zbog Kosova a DOW potone ispod 10k a Tad ce se moci šopingirati ADRS na 500, KOEI na 1100, ATPL na 3000, HT na 360, JDPL na 800….