Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uvaženi kolega Mixxx
U hrvatskoj ekonomiji će patiti zbog Kosova jedino slastićarnice i pekarnice, jer neće braća na neko vrijeme
moći do rodbine. Ostale stvari vezanosti Kosova i hrvatskog TK ne bi pogodio ni neki uvaženi svjetski
financijski analitičar, a kamoli vi.

nemoj brate slastičarnice!

imam bre mnogo leda! [lol]

A što ste se okomili na Iveka,da smo ga slušali dok je Crobex bio na 4700 i otišli u keš kao što je on to napravio,danas stvarno bi se manje brinuli kuda će sutra ZSE da krene.
Kupovali bi na berzi dok je Crobex bio 3800 i fućkalo bi nam se da padne i na 3500..
A ovako misli što će sutra se dogoditi…
Ivek ne daj se….
Pozdrav iz Skopja…[thumbsup]

Pa nije moja krivica što su RealBear, RealBear2, RealBaer i ostale iteracije podvile rep [smiley]

[cry][cry][cry][cry][cry] Znaci ostaje jedan ranjeni (jednoruki) medvjed protiv cijelog foruma! [lol] [lol]

skype - ivek1234

Pa nije moja krivica što su RealBear, RealBear2, RealBaer i ostale iteracije podvile rep [smiley]

nije ni čudno da ih nema jer za dobre postove budu vrijeđani i omalovažavani od strane par primitivaca………. kojima moderator dopušta uvrede

pozdrav

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

vjeko: ” U pogledu Karoja, vidjet ćemo kako dišete na njegove postove narednih par dana i sukladno odlučit ” Schefe, fali medvjeda da se konacno uspostavi ravnoteza na burzi. Vidis da sam “ratujem” protiv svih. [pray]

Poštovani kolega,
pa dobro Vam i ide!
hehehe[angry] [angry]

[lol]

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=3 uh sve postove na TK znam na pamet

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ivek predji na svijetlu stranu
– znas da cash svrbi,
– sad smo na dnu, a znas da neces moci pogoditi apsolutno dno
– znas da ima dionica koje su fundametalno jako jeftine
– znas da mirovnici i otvoreni imaju cash i cekaju na okidacu
– znas kako zavrsava igra oligopola- uvijek netko krene prvi (mirovinci)
[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ČARUGA: ” I juče smo trajalo je koliko je trajalo ako ćemo sad političit ima još materijala iz arhive ” Vidim da si najjaci u “tumacenju” arhivskog materijala na svoj nacin. Poslusaj Karoja i ulazi u znanje umjesto u ove gluposti. [thumbsup] Nego, hoces li da ti sapnem kuda sve ovo ide jer ipak nije za javnost???

Ivek daj zašto šaptati pričamo ko ljudi i sve 5 zašto bježiš od svojih djela pa niko nije savršen
nadam se ne ljutiš na mene

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=3 uh sve postove na TK znam na pamet

Pa ti si stvarno puko Ajde vadi sada postove iz 1999 siguran sam da se nece uklapati u danasnju situaciju pa ih prikazi na svoj nacin. Uopce ne kuzim what is the point pa je mozda i najbolje da prekinem ovu besmisleni pokusaj rasprave koje je i OT BTW. [bye][bye]

skype - ivek1234

Ima li netko podatak koliko vrijedi Mirex na današnji dan.[lol]

U zadnje vrijeme ameri znaju samo za zelenu boju,
ajmo malo sada i mi!![tongue][tongue][tongue][tongue][tongue]

pa ne morate slusati Iveka, Ivek razmislja svojom glavom pa je u cashu ja sam dokupio danas i 100% sam u dionicama, pa dokle god znam zasto sam ulozio i zasto Ivek grijesi, mogu mirne volje citati sto Ivek pise i odvagnuti jel ima smisla ili je fulao ceo fudbal

Sonniboy: ” ovo više stvarno nema smisla……. ” Slazem se! Lijepo preskoci moj post. [bye][bye]

Nisi mi jasan. Čak se i slažeš sa mnom, a i dalje radiš po svom , a protiv svoga uvjerenja…
Zreo si za jedan dugi i topli razgovor sa za to nadležnom osobom.

Scio me nihil scire

New Report

Close