Uvaženi kolega Mixxx
U hrvatskoj ekonomiji će patiti zbog Kosova jedino slastićarnice i pekarnice, jer neće braća na neko vrijeme
moći do rodbine. Ostale stvari vezanosti Kosova i hrvatskog TK ne bi pogodio ni neki uvaženi svjetski
financijski analitičar, a kamoli vi.
nemoj brate slastičarnice!
imam bre mnogo leda! [lol]
A što ste se okomili na Iveka,da smo ga slušali dok je Crobex bio na 4700 i otišli u keš kao što je on to napravio,danas stvarno bi se manje brinuli kuda će sutra ZSE da krene.
Kupovali bi na berzi dok je Crobex bio 3800 i fućkalo bi nam se da padne i na 3500..
A ovako misli što će sutra se dogoditi…
Ivek ne daj se….
Pozdrav iz Skopja…[thumbsup]
Pa nije moja krivica što su RealBear, RealBear2, RealBaer i ostale iteracije podvile rep [smiley]
[cry][cry][cry][cry][cry] Znaci ostaje jedan ranjeni (jednoruki) medvjed protiv cijelog foruma! [lol] [lol]
Pa nije moja krivica što su RealBear, RealBear2, RealBaer i ostale iteracije podvile rep [smiley]
nije ni čudno da ih nema jer za dobre postove budu vrijeđani i omalovažavani od strane par primitivaca………. kojima moderator dopušta uvrede
pozdrav
vjeko: ” U pogledu Karoja, vidjet ćemo kako dišete na njegove postove narednih par dana i sukladno odlučit ” Schefe, fali medvjeda da se konacno uspostavi ravnoteza na burzi. Vidis da sam “ratujem” protiv svih. [pray]
Poštovani kolega,
pa dobro Vam i ide!
hehehe[angry] [angry]
[lol]
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=3 uh sve postove na TK znam na pamet
Ivek predji na svijetlu stranu
– znas da cash svrbi,
– sad smo na dnu, a znas da neces moci pogoditi apsolutno dno
– znas da ima dionica koje su fundametalno jako jeftine
– znas da mirovnici i otvoreni imaju cash i cekaju na okidacu
– znas kako zavrsava igra oligopola- uvijek netko krene prvi (mirovinci)
[lol]
ČARUGA: ” I juče smo trajalo je koliko je trajalo ako ćemo sad političit ima još materijala iz arhive ” Vidim da si najjaci u “tumacenju” arhivskog materijala na svoj nacin. Poslusaj Karoja i ulazi u znanje umjesto u ove gluposti. [thumbsup] Nego, hoces li da ti sapnem kuda sve ovo ide jer ipak nije za javnost???
Ivek daj zašto šaptati pričamo ko ljudi i sve 5 zašto bježiš od svojih djela pa niko nije savršen
nadam se ne ljutiš na mene
Pa ti si stvarno puko Ajde vadi sada postove iz 1999 siguran sam da se nece uklapati u danasnju situaciju pa ih prikazi na svoj nacin. Uopce ne kuzim what is the point pa je mozda i najbolje da prekinem ovu besmisleni pokusaj rasprave koje je i OT BTW. [bye][bye]
U zadnje vrijeme ameri znaju samo za zelenu boju,
ajmo malo sada i mi!![tongue][tongue][tongue][tongue][tongue]
pa ne morate slusati Iveka, Ivek razmislja svojom glavom pa je u cashu ja sam dokupio danas i 100% sam u dionicama, pa dokle god znam zasto sam ulozio i zasto Ivek grijesi, mogu mirne volje citati sto Ivek pise i odvagnuti jel ima smisla ili je fulao ceo fudbal
Sonniboy: ” ovo više stvarno nema smisla……. ” Slazem se! Lijepo preskoci moj post. [bye][bye]
Nisi mi jasan. Čak se i slažeš sa mnom, a i dalje radiš po svom , a protiv svoga uvjerenja…
Zreo si za jedan dugi i topli razgovor sa za to nadležnom osobom.