Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa ne morate slusati Iveka, Ivek razmislja svojom glavom pa je u cashu
ja sam dokupio danas i 100% sam u cashu, pa dokle god znam zasto sam ulozio i zasto Ivek grijesi, mogu mirne volje citati sto Ivek pise i odvagnuti jel ima smisla ili je fulao ceo fudbal

Eto glasa razuma! [thumbsup] Da je Boy George siguran u sebe ne bi pisao to sto je napisao.

skype - ivek1234

MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako.

Uvaženi kolega Ivek,
da su Vas slušali neki vrli članovi ovog foruma,prosipali bi mnogo manje žući danas..no
o Kosovu ….pa tamo nije nemoguće niti vanredni izbori i radikali premočno na vlast….a ne samo barikade i blokade…..A to je smrt za kapital o kojem se mi ovdje prepucavamo…oprez i strpljenje[bye]

ivek123, 13.02.2008. u 21:39
Sonniboy

Možda jednog dana i pogodi samo neka bude uporan

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=453
[/quote]

Pa i jesmo detonirali prema gore a trajalo je toliko koliko je trajalo.

skype - ivek1234

ČARUGA: ”
ČARUGA, 13.02.2008. u 21:42
Sonniboy ” Možda jednog dana i pogodi samo neka bude uporan http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=453
Pa i jesmo detonirali prema gore a trajalo je toliko koliko je trajalo.
[/quote]

I juče smo trajalo je koliko je trajalo ako ćemo sad političit ima još materijala iz arhive

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Sonniboy: ” ivek123: ” MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako. ” ovo više stvarno nema smisla…….pratim te već neko vrijeme i pričaš jedne te iste gluposti. Loše je u svemu tome je to što ti to radiš namjerno i s ciljem. A dokaz moje teze je jednostavan….. u svome si djelovanju uporan. Iz dana u dan čitam od tebe crnjake tipa Kosovo, Kosovo, kosovo…….pa CNBC, pa Bloomberg….. (sad su trenutno za tvoju informaciju euforični). Daj oladi čovječe. Iskačeš tom temom ko J. Kosor iz paštete…… NHF ” Politicka skola u Kumrovcu?

Je…..
[proud]

Scio me nihil scire

ah, sto se tice Kosova

ragovarao sam u zadnjih par mjeseci sa susjedima preko Dunava i svi su imali isto stajaliste..

Jasno ja da Kosovo ide van Srbije, samo je pitanje posto ce ga prodati.

Ratom znaju da gube
Procjene novisnosti je bilo za 4 mjesec ove godine

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

_Mrzljak_: ” karoje: “Ovo danas bilo je pomanjkanje novaca za isplatu iz fondova. Samo će Vas znanje izvući iz ove krize. ” druže Karoje; par pitanja za tebe ? 1. koje dionice posjeduješ ? 2. što si od transakcija radio zadnjih 30–ak dana ; kupovao, prodavao ? 3. koje su po tebi u ovoj situaciji danas skupe dionice a koje s druge strane jeftine .. hvala 🙂 ” E sad ćeš ga preplašit pa će pobjeć opet.[lol] [lol] [lol] [lol] BTW…ja bi da se odmoderira TENKISTA i FAZAN, ako smo već u zamolbama.

Ma naravno. Počnite sastavljati popis, uskoro će Uskrs, vrijeme darivanja pa ćemo darivati neke.

Fazan zna zašto je na moderiranju i sve fino piše na temi DDJH (u subotu). Tenkista je na moderiranju jer se je previše njegovih postova moralo brisati kad je bio nemoderiran. Usto, u komunikaciji s moderatorima putem postova sklon je svakojakim izrazima.

U pogledu Karoja, vidjet ćemo kako dišete na njegove postove narednih par dana i sukladno odlučit

Suricata suricatta

Uvaženi kolega Ivek,
da su Vas slušali neki vrli članovi ovog foruma,prosipali bi mnogo manje žući danas..no
o Kosovu ….pa tamo nije nemoguće niti vanredni izbori i radikali premočno na vlast….a ne samo barikade i blokade…..A to je smrt za kapital o kojem se mi ovdje prepucavamo…oprez i strpljenje[bye]

Ne prepucavam se niti sa kime. Nema razloga. Osobno znam sto cekam i sve sam sigurniji da cu docekati. Nisam bogat da bi se razbacivao. Treba strpljenja dok raste ali i dok pada.

skype - ivek1234

U pogledu Karoja, vidjet ćemo kako dišete na njegove postove narednih par dana i sukladno odlučit

Schefe, fali medvjeda da se konacno uspostavi ravnoteza na burzi. Vidis da sam “ratujem” protiv svih. [pray]

skype - ivek1234

ivek123: ” MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako. ” Uvaženi kolega Ivek, da su Vas slušali neki vrli članovi ovog foruma,prosipali bi mnogo manje žući danas..no o Kosovu ….pa tamo nije nemoguće niti vanredni izbori i radikali premočno na vlast….a ne samo barikade i blokade…..A to je smrt za kapital o kojem se mi ovdje prepucavamo…oprez i strpljenje[bye]

Uvaženi kolega Mixxx
U hrvatskoj ekonomiji će patiti zbog Kosova jedino slastićarnice i pekarnice, jer neće braća na neko vrijeme
moći do rodbine. Ostale stvari vezanosti Kosova i hrvatskog TK ne bi pogodio ni neki uvaženi svjetski
financijski analitičar, a kamoli vi.
Može se destiti da je smrt kapitalu u srbiji, ali fondovi bi se tamo trebali povlačiti gore nego ovdje, ali to ne rade. Oni imaju ovakva kretanja indexa, po kojima se vidi da su jako stabilni. BELEX u nastavku
13.02. 2.149,63 -0,61%
12.02. 2.162,92 1,79%
11.02. 2.124,79 -1,04%
08.02. 2.147,15 1,09%
07.02. 2.124,08 -1,34%
06.02. 2.152,86 -4,25%
05.02. 2.248,31 -4,17%

Datum Vrijednost Promjena
04.02. 2.346,24 6,34%
01.02. 2.206,42 2,12%
31.01. 2.160,59 4,27%
30.01. 2.072,19 0,81%
29.01. 2.055,53 -0,26%
28.01. 2.060,86 -0,61%
25.01. 2.073,52 0,42%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Pa nije moja krivica što su RealBear, RealBear2, RealBaer i ostale iteracije podvile rep [smiley]

Suricata suricatta

I juče smo trajalo je koliko je trajalo ako ćemo sad političit ima još materijala iz arhive

Vidim da si najjaci u “tumacenju” arhivskog materijala na svoj nacin. Poslusaj Karoja i ulazi u znanje umjesto u ove gluposti. [thumbsup] Nego, hoces li da ti sapnem kuda sve ovo ide jer ipak nije za javnost???

skype - ivek1234

New Report

Close