Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To dobro, niej mi jasno zasto to nisu mogli napraviti transakcijama van redovnog prometa, ovako rade paniku, no cijenit cu objasnjenje kolega Karoje, pokušavam ulagat u znanje [bye]

Vjeko kaže ne može jer se znanje očito ne cijeni.

Ali istina najviše boli.

Od 400 natjecatelja KAROJE PRVI !!!

Isključivo sa znanjem

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Hebiga,
ne moramo misliti svi isto [proud]

Mislimo isto – da se Karoje odmoderira. Razlozi su razliciti ali legitimni. [thumbsup]

skype - ivek1234

MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako.

ovo više stvarno nema smisla…….pratim te već neko vrijeme i pričaš jedne te iste gluposti. Loše je u svemu tome je to što ti to radiš namjerno i s ciljem. A dokaz moje teze je jednostavan….. u svome si djelovanju uporan.
Iz dana u dan čitam od tebe crnjake tipa Kosovo, Kosovo, kosovo…….pa CNBC, pa Bloomberg….. (sad su trenutno za tvoju informaciju euforični).
Daj oladi čovječe.
Iskačeš tom temom ko J. Kosor iz paštete……
NHF

Scio me nihil scire

nemojte po Karoju, bez njega ovaj forum ne bi bio isti…pogledajte samo na kojem je mjestu trenutno u našoj igri…

ovo više stvarno nema smisla…….

Slazem se! Lijepo preskoci moj post. [bye][bye]

skype - ivek1234

Ajde Vjeko daj mu šansu (Šemsu)…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

pa ne morate slusati Iveka, Ivek razmislja svojom glavom pa je u cashu
ja sam dokupio danas i 100% sam u dionicama, pa dokle god znam zasto sam ulozio i zasto Ivek grijesi, mogu mirne volje citati sto Ivek pise i odvagnuti jel ima smisla ili je fulao ceo fudbal

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Reifeissen CE ima jos uvijek 1,38 milijardi kuna, dakle zaključak je da je Reiff mirovinac otkupio – zašto preko burze, i da li zbog novaca za isplate.

ivek123:

MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako.

ovo više stvarno nema smisla…….pratim te već neko vrijeme i pričaš jedne te iste gluposti. Loše je u svemu tome je to što ti to radiš namjerno i s ciljem. A dokaz moje teze je jednostavan….. u svome si djelovanju uporan.

Iz dana u dan čitam od tebe crnjake tipa Kosovo, Kosovo, kosovo…….pa CNBC, pa Bloomberg….. (sad su trenutno za tvoju informaciju euforični).
Daj oladi čovječe.
Iskačeš tom temom ko J. Kosor iz paštete……
NHF

Politicka skola u Kumrovcu?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ČARUGA, 13.02.2008. u 21:38
Sonniboy

Možda jednog dana i pogodi samo neka bude uporan

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=453

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

karoje: “Ovo danas bilo je pomanjkanje novaca za isplatu iz fondova. Samo će Vas znanje izvući iz ove krize. ” druže Karoje; par pitanja za tebe ? 1. koje dionice posjeduješ ? 2. što si od transakcija radio zadnjih 30–ak dana ; kupovao, prodavao ? 3. koje su po tebi u ovoj situaciji danas skupe dionice a koje s druge strane jeftine .. hvala 🙂

E sad ćeš ga preplašit pa će pobjeć opet.[lol] [lol] [lol] [lol]

BTW…ja bi da se odmoderira TENKISTA i FAZAN, ako smo već u zamolbama.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close