Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

.pa hebote, jel ima itko na ovom forumu osim Sakaija, Iveka i mene da nije moderiran….svaki dan vas je sve više, uskoro više nećeš biti in ako ti post nije moderiran
[yawn]
[lol] [lol] [lol]
[smiley]

a , sta bi ti nesto drobio , a nemas sa kim [thumbsup]

najvrednije stvari u životu su besplatne

..aj Nevera dođi ovaj vikend do mene na pivu

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Febo, ak ti nastavis tak pisati i ti ces biti moderiran
sto za vikend piva,; mislis da ti nece trebat neka ljuta?[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Evo kako je zavrsilo. Ne znaci da ce u jutro biti ovakvi nalozi ali za rezime: Komentari? Meni se cini solidna prodaja osim na Koei gdje je brana na 820. E sada kako ce u jutro izgledati nemam pojma ali neka stoji za referencu ovdje. Svaki komentar dobro dosao! [thumbsup]

skype - ivek1234

ma ne pijem ti ja ništa više osim švepsa, tu i tamo pokoja piva, hebiga, recesija pred vratima, što ćeš…
[yawn][tongue]

Evo kako je zavrsilo. Ne znaci da ce u jutro biti ovakvi nalozi ali za rezime:

Lega, pogledaj si Ericsson NT pa daj prognozu za sutra..

Lega, pogledaj si Ericsson NT pa daj prognozu za sutra..

Ivek zavrsio sa prognozama u ovom zivotu. Samo iznosi cinjenice bazirane na dokumentaciji – evo ERNT:

skype - ivek1234

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=13&nav_category=640&nav_id=284699 mozda se i odgodi proglasenje neovisnosti posebno zanimljiv kraj teksta

Svako tko bi zelio prodati ovolike kolicine ne bi tako otvoreno stavljao tako velike kolicine ne prodaju,
– zasto postoje otvoreni nalozi
– prodavac zna kako takvi nalozi utjecu na psihu “drhtavih rucica”

– mozda je ista logika na ernt[sealed]

@ Febo, ma kakva recesija?
poslije najveceg gdp u povijesti recesija u HR, nije ekonomija nesto sto se lako zaustavlja ili dize…Previse schwepsa[cool]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ako grobex zavrsava na 4500 vjerojatno ce pasti barem na 3500, kolko nam dana treba da dode na 3500
http://www.index.hr/xmag/clanak/lana-jurcevic-nemam-decka/374332.aspx
uz ovakve vijesti koje još nisu potvrđene mogle bi utjecati na raspolozenje, investitori se bace na onaj book fejs mode kongraculejsn za osvjestenu mancipiranu zenu i metero muskarca i ode sve kvragu…
https://www.facebook.com/

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nalog na DLKV je bio 1352 po 1200 pa se skoro upolovio za par minuta znaći da ima interesenata za kupnju

E, na Končaru megabid od 10.259 komada na 820 kn. Na prodaji 2.000 na 900…

na najlikvidnijim dionicama blokade i prema gore i prema dolje. Nemojte mi spominjat kosovo, zerp i te gluposti. Na THNK je bilo 1000 komada na 7700 i progutano je ko od šale. Slijedi li isto i na ostalim dionicama? Ili je riječ o kontroliranju cijene? Planiranom iskrcavanju? Ne znam više…
Sreća da je glavnina mog portfelja u manje likvidnim dionicama (bzjk – i belive in you), koje ne reagiraju previše na ove turbulencije, a kad tržište raste, rastu i one…
ali svejedno me brine ovaj likvidni dio portfelja…(koei, ipkk)

New Report

Close