dajte mi recite, ako firma iz top 10 kupi i proda isti broj dionica na isti dan, pretpostavljam da ta promjena u top 10 u sda nije ni na koji način vidljiva?
Narodi koji ne nauče iz svoje povijesti ponavljaju je kao farsu…
Ponavljanje je majka znanja…možda će shvatiti neki sljedeći put
MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako.
Ivek sorry ali ovo je notorna bedastoca…i ja se sjecam barikada koje su bile u HRVATSKOJ, ali isto tako se sjecam i srusenih mostova na DUNAVU koje sam vidio vlastitim ocima 2001. godine nakon sto ih je NATO zbombao.
miami:
”
IVEK 123, pa zar je moguće da ,ovako kako piše na business.hr, crobex do kraja godine ne misli ići dalje od 4500, bodova ? Zakaj, to mi nije jasno, kad je sve očitije , da se tržište kristalizira, miješa u sve jasniju tržišnu dioničku utakmicu, sa izvrsnim izazovima ulaganja obzirom na otvorenost prema EU- ? i molim te pusti mačka nek plazi gore na drvo, deprimiraš me tim struganjem dole…pozdrav i hvala..
”
ni ja ne očekujem da bu crobex ove godine prešao 4500 do 4600
Sad mi je lakše mislio sam da Ivek blefira [yawn]
ivek123: ” MiaIII: ” ” Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne: http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx Po meni ne dobro. Nikako. ” Ivek sorry ali ovo je notorna bedastoca…i ja se sjecam barikada koje su bile u HRVATSKOJ, ali isto tako se sjecam i srusenih mostova na DUNAVU koje sam vidio vlastitim ocima 2001. godine nakon sto ih je NATO zbombao.
nije li 77 crnih dana bilo u 1999 ili se varam?
uglavnom danas smo imali minuse zbog padova europskih indexa a sad cemo opet u minus zbog kosova jer smo na balkanu.
srbi su prije izbora u tri dana rasli 13% a mi stalno podebljavamo minuse i navodno ce grobex na 4500 mozda do kraja godine, buraz ace biti za ljude sa jakim srcem ili za kladionicare koji su vec predbiljezeni na gubitak.
mozda da se povedemo već znanom teorijom koja je poznata od kada je burza nastala a to je da se ulaze samo visak love i na 10-ak godina ako smo dobro izabrali nesto i bude a ako ne na socijalu kako je kolega tenkista vec spomenuo
iskustvo nam govori
-da je bilo ratova te da će ih još biti, – čemu sva silna vojska, budu brali visibabe?
-da je bilo rasta i to ogromnih, i toga će biti na pretek
-bome da bome bit će i strmoglavljenja,
tuđa iskustva govore da je toga svega bilo i da će toga još biti
jedino je problem što mi ne učimo na tuđim iskustvima pa se sad čudimo nekom padu dionica, bože sačuvaj
možda i ne bude rata na kosovu ali iz dosadašnjeg iskustva trebalo bi ga biti
Kupio ATPL I VIRO.