Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje su barikade , sunce im njihovo ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

IVEK 123, pa zar je moguće da ,ovako kako piše na business.hr, crobex do kraja godine ne misli ići dalje od 4500, bodova ? Zakaj, to mi nije jasno, kad je sve očitije , da se tržište kristalizira, miješa u sve jasniju tržišnu dioničku utakmicu, sa izvrsnim izazovima ulaganja obzirom na otvorenost prema EU- ? i molim te pusti mačka nek plazi gore na drvo, deprimiraš me tim struganjem dole…pozdrav i hvala..

ni ja ne očekujem da bu crobex ove godine prešao 4500 do 4600

IVEK 123, pa zar je moguće da ,ovako kako piše na business.hr, crobex do kraja godine ne misli ići
dalje od 4500, bodova ? Zakaj, to mi nije jasno, kad je sve očitije , da se tržište kristalizira, miješa u sve
jasniju tržišnu dioničku utakmicu, sa izvrsnim izazovima ulaganja obzirom na otvorenost prema EU- ?
i molim te pusti mačka nek plazi gore na drvo, deprimiraš me tim struganjem dole…pozdrav i hvala..

Pa mislim da je to realno. Ali ovdje je stvar relativiteta. Ako Grobex padne na 3500 ili 3000 u kojem od naleta i onda se digne na 4500 to je vise nego solidan prinos. Ovo je hipoteticki naravno iako ce se nekima i od toga dici kosa na glavi. Ja zato nigdje ne zurim. Ali pogledajte to sa blistave strane. Jedan ciklus je zavrsio i ispuhuje se. Otvara se polako novi ciklus. Za par godina biti ce sve [thumbsup]

Zato nigdje ne zurim jer mi se sve vise cini da ima vremena za ulaz koliko hoces. Naravno svatko neka odluci sto ce i kako ce.

skype - ivek1234

Ako je Kosovo bitno u nekim glavicama, zašto je Belex pao samo 0,61% danas???
A jučer bio u velikom plusu??

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

pricas gluposti
7minuta nakon objave srpskih barikada na kosovu , istovremeno je pocela padati cijela regija

Kolega veliki igrači koriste loše (u ovom slučaju) vijesti kako bi ubrzali željeni trend. Nitko nije komentirao kako se strahovito povećao volumen trgovanja nakon objave vijesti. Na nekim dionicama je promet bio ekstremno visok, puno viši od uobičajenog. Uvjeren sam da ulazimo u završnu fazu korekcije gdje će se rušti sa ekstremnim volumenima. Crobex po meni ne bi trebao pasti ispod 3900. I na kraju ne bih se složio da će oporavak biti dug i da Crobex neće probiti 4600 bodova. Velikim igračima se žuri, jer u korekciji svi puše i mali i veliki i srednji, osim onih koji nisu prodali na vrijeme. Žele još samo na brzinu pokupiti još dionica od marginaša i ekstremnih paničara.

barikade na kosovu s nama imaju veze isto koliko i odlazak mirka filipovica iz ufc-u dream.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

MiaIII: ” ličan: ” Ne bi rekao, mislim da se radi o jednom dva fonda, dobar dio dionica se već vratio prema gore od današnjeg cjenovnog dna. Mislim da nije bila toliko “sinhronizirana akcija” koliko se u prvi mah činilo. ” Da možda nisu združeno djelovali(sadejstvovali) ali ne znaći da neče u sljedećem valu, možda još danas ili sutra a najkasnije u petak popodne,oni dramu oko Kosova neće čekati nakrcani dionicama,zato slutim da sljedi joiš znatnog iskrcavanja u sljedečim dva dana, danas je ovo bila samo mala opomena ali mi opet dižemo glave da nas pokose-pa izvolite samo, nije dobra situacija definitivno i treba biti oprezan i ja mislim najbolje u cashu,ja sam pola- pola[bye] ” Pa kaj je vama??? Takvu paniku širite za svaki k….. Ovo konstantno čita 30000 ljudi. Pa ako srpsku burzu to ne dira zašto bi našu? Kosovo će nas napast? Ne kužim. U svemu vidite razloge za paniku – pa izbori , pa zerp, pa recesija, certifikati … Dajte polako, smirite se ili maknite s burze. Ili navlačite jer ste u cashu???

evo JA OVO IZREKAO 45 MINUTA PRIJE ZATVRANJA BURZE I BIO POPLJUVAN a upravo se nakon toga pokrenula orkestririrana udruga ( sadejstvo u paljbi.kako bi rekli topnici) i ispadoh da sam u pravu a Vi se ljutite na mene,ma ja sam mali očajnik kao i VI i činjenica da sam 50% U KEŠU ALI SE TOPI SVAKI DAN i ponovno kažem , ako je crobex ZAGREBAO po 3900,gotovo sigurno ga vidim tamo ali niti to možda nije kraj, avi sada ovaj moj post shvatite kako hočete,nedozvolite da VAS EUFORIČARIOPET NAMAME U stupicu kao danas—oprez
[sad]

Slazem se sa postom ali mi stariji se sjecamo ovog scenarija zar ne:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx

Po meni ne dobro. Nikako.

skype - ivek1234

@MiaIII

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponovno-barikade-na-kosovu/374360.aspx

Najboje je kaj svi ocekuju 17. kao tada ce sve sve rijesiti. A sto ako tada tek pocne i traje neko dulje vrijeme…. Meni tih 4500 Grobexa na kraju godine sve vise lice na super situaciju.

Po meni ne dobro. Nikako.

skype - ivek1234

Da samo što je tada bilo oko 12% Srba po popisu stanovništva u RH i JNA je bila treća vojna sila u Europi,a koliko ih ima na Kosovu sad 4 ili 5%, a JNA je u tako lošem stanju da ne bi pobijedila bušmane. Ma dajte Srbija se već odavno odrekla Kosova, ovo što pričaju njihovi političari su obične tlapnje radi prikrivanja lošeg stanja u Srbiji. A uostalom ako bi čak i pokušali napasti Kosovo mislim da bi odgovor od Amerikanaca bio kratak kao i 99′, a to bi ih bacilo još 20 g. unatrag.

Ma nema od toga ništa bit će malo barikada, malo prosvijeda i pojeo vuk magare

samo znam da ce neko radi KOSOVA debelo profitirat na BURZI u bliskoj buducnosti nemogu davat niti necu niti je moguce dat prognoze ali ko u iduci 20 dana bude imo dobra KEŠA taj ce dooooooooooooooooooooooobro zaradit ako budu cjene padale padace iskljucivo namjesteno i iscenirano kao sto to rade veliki igrači ali akobogda pocetkom 4 mjeseca ce se stabilizirat ovaj nered a moguce i prija.

New Report

Close