na forumu se vidi samo dvije vrste postova. jedna vrsta je od onih dugorocnih ulagaca koji znaju u sta su ulozili, igrali su na sigurno, te imaju vremena cekati. oni drugi su, naravno, od spekulanata koji zbog odredenih potreba (ili problema) ulozeni novac moraju povuci sa burze za koji dan, tjedan… zato i dolazi do preucavanja i drukanja, te skroz oprecnih misljenja i tumacenja informacija i situacija.
ja osobno imam i zivaca i strpljenja pa mi sve ovo uopce ne pada tesko. danas mogu sa sigurnoscu tvrditi da mogu cekati i 2 godine dok ne ostvarim planirani target.
tolko od mene
zmrklic:
”
borba je, i ishod borbe je jako vazan
[pray]
”
Do not underestemate power of the dark side! (Darth Wader) [lol] [lol] [lol] [lol]
zmrklic:
”
borba je, i ishod borbe je jako vazan
[pray]
”
Do not underestemate power of the dark side! (Darth Wader) [lol] [lol] [lol] [lol]
on misli na ovo
[lol]
Nego, ova danasnja istresanja da li netko misli da je neki OIF pred gasenjem????
Možda Prospectus Global equity, ali ne znam gdje oni ulažu. Njihova imovina je nikakva. I nije mi jasno kako može postojati OIF sa 690k kuna.
Sila je na našoj strani: Ivek sve je pod kontrolom niko se negasi nego mirovinci manevriraju.
IVEK 123, pa zar je moguće da ,ovako kako piše na business.hr, crobex do kraja godine ne misli ići
dalje od 4500, bodova ? Zakaj, to mi nije jasno, kad je sve očitije , da se tržište kristalizira, miješa u sve
jasniju tržišnu dioničku utakmicu, sa izvrsnim izazovima ulaganja obzirom na otvorenost prema EU- ?
i molim te pusti mačka nek plazi gore na drvo, deprimiraš me tim struganjem dole…pozdrav i hvala..
ljudi…..s ovim nemaju veze ni mirovinci ni fondovi ni kosovo koje nema apsolutno nikakve veze s nama…ujutro se moglo vidjeti ko kupuje…i koje kolicine…a pad je bio na malim kolicinama i na malim nalozima…vi ocete rec da su ujutro fondovi kupovali po visim cijenama a prodavali popodne po 5-6% nizim…smijesno zar ne…ovoga puta su krivi samo MALI ulagaci koji izlaze van i sve ih je manje na burzi sto je dobro za sve nas…proanalizirajte malo transakcije danas…sve ce vam biti jasno![thumbsup]
pricas gluposti
7minuta nakon objave srpskih barikada na kosovu , istovremeno je pocela padati cijela regija
‘ Weiß nicht, kamaraden, aber denke Ich die folgende…
Mišljah kako izjutra veliki navukoše malene kao MLADE MAJMUNE – DA KUPUJU ono što ovi prvi kupiše jučer ili prekjučer i sad uvaljuju malenima, MLADIM MAJMUNIMA… jer naše dionice lately u roku dan-dva idu na svoju realnu ‘nazovimo realnu’ vrijednost i onda kako da fondovi opravdaju svoje postojanje nego da se posluže prljavim balkanskim trikovima… jedino tako, jer odavna probismo i P/B i P/E i P/PitschM…. [yawn]
Enivej, Smile & Enjoy! [cool]
Platinium blue chip ispod 5 milja, Platinium JIE 3,7 milja, AC Balkan 4,4 milje, POBA ICO Equity 9 milja, Ilirka ATG 14,3 milje, AC Rusija 16 milja.
Ne znam tko uopće dozvoljava da takvi fondovi rade. Može li netko podvući crtu i reći : Gospodo pa kakvi ste vi fondovi, pa vaši operativni troškovi su toliki da vi nema šanse da zaradite nešto udjelničarima.
Suvišno je da kažem (i ne da se hvalim, jer ovaj scenarij je bio i bit će ponovljen već/još 500 puta, a budale nikad neće naučit’ lekciju) – da nisam ništa trgovao, dok se ovo sve ne smiri, ii ne krene svojim putem… dečki i puce, stanite na loptu, PREVIŠE JE JOŠ (I UVIJEK ĆE BITI) – OPAKIH IGRAČA, POKVARENJAKA, SMEĆA – UNUTRA, DA BISMO MOGLI IŠTA NORMALNO PLANIRATI, KAKO JE BILO MOGUĆE NEKAD! [embarass]
pricas gluposti 7minuta nakon objave srpskih barikada na kosovu , istovremeno je pocela padati cijela regija
pa to i zelim reci…zar vam to nije smjesno…kakve veze imaju oni s nama…i zar stvarno mislis da ce doci do rata…pa to bi srbiju unistilo….oni su toga svjesni…oce u eu, pa nece uc za 200 god nek se ispali 1 metak na kosovu!samo, naravno, pojedinci ce iskoristiti ovakvu situaciju da zarade…to je svima jasno[thumbsup]