Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesu li ovi nalozi možda servirani za mirovince sutra

meni se cini da su servirani za naivcine da se ujutro sto jeftinije prodaju pa da se kasnije podigne cijena

Jesu li ovi nalozi možda servirani za mirovince sutra

Ako ga niko ne popapa znamo što slijedi – sklonit će se a onda kad se nakupi kupnje istresanje do…. ? – to smo već vidjeli [bye]

sve je točno kako sam predviđao. naravno da više nema bojazni od žestoke korekcije, ali tržište neće biti stabilno sve do 5 ili 6 mjeseca, kada se očekuje primirje na svjetskim burzama. nema ovo gore-dolje veze ni s kosovom jer taj je rizik već uračunat nego je ovo sve jučer i danas klasično ponašanje igrača na burzi. sretan sam jer su mojim uzdanicama zavladale čvrste ruke, to se vidi po malom prometu a velikom rastu cijena, dakle spread je bio velik i sa 300000 kuna se moglo komotno dignuti za najmanje 10% a to je fenomenalno, jer se drhtavci nisu stigli priključiti. tako će biti idućih mjeseci…strašljivci če nakon crvenila čekati zeleno, prodavati i dok je crveno i dok je zeleno, a čvrste ruke će polako zavladati ZSEom. Sve u svemu, zanimljiv dan, sutra će neki biti u crvenom, neki u zelenom, ali meni je od toga bitniji profil kupaca ovih dana, a to su čvrste ruke, tek pred kraj i danas na početku ono malo drhtavaca sa ostatkom love od prodaje dionica s minusom. Po mojoj prognozi, opet će prodavati s minusom i tako par puta – ostaju bez love, a cijena raste i raste…Vjerujte, za normalne špekulante poput mene, nema ničeg ljepšeg od idućih dana, jer svi znamo da će ove cijene danas već za pola godine biti smiješno niske, a ako ne za pola godine, onda barem za 2-5, što mene zadovoljava.[thumbsup]….drhtavci, samo prodajte, kupaca ima i jedva vas čekaju!

...povijest se ponavlja...

Sutra borba se nastavlja, pitanje je tko ima više para, ovi koji hoće izaći ili ovi kojima je dosta stagnacije.
Ovo danas je neprirodno rušenje cijene. Završna cijena na većini dionica je dosta visoko za sutrašnje otvaranje. Drš te se. Ovo će biti kvrgava vožnja.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Dakle opet su mirovinci odigrali prljavo. Zato jer mogu. Što ćeš, ne možeš predvidjeti njihovo ponašanje. Mi smo ovdje kolateralna žrtva, možemo ili dejtrejdati (ukoliko smo si dobri s nekim iz mir. fonda) ili čekati neka normalnija vremena. Tužna je jesen, još tužnija zima, a ni proljeće ne izgleda lijepše (barem za sad), unatoč odličnim korporativnim vijestima koje će uskoro biti objavljene

Hell is Empty and all the Devils are Here

Sutra borba se nastavlja, pitanje je tko ima više para, ovi koji hoće izaći ili ovi kojima je dosta stagnacije.
Ovo danas je neprirodno rušenje cijene. Završna cijena na većini dionica je dosta visoko za sutrašnje otvaranje. Drš te se. Ovo će biti kvrgava vožnja.[thumbsup]

kad ide gore onda je prirodno a kad ide dolje onda je neprirodno? pa ti si onda apsolutno uvijek u win win situaciji zar ne?

protiv GFI fondovi još mogu igrati prljavo. ali kad dože pozivnica za nato. to se vidi i izvan našeg dvorišta. onda će im biti [bye].

Ovo su potezi očajnika. Možda se zatvara neki fond. Sad kad se iskrcao, možemo gore.

Ti si stvarno neunistiv! Terminator je prema tebi mala beba. Kao duracell: and going and going and going…. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

nemojte se prepucavati, normalno je da je danas dio ulagača odlučio iskrcati se . prirodno je da se boje budućnosti, ali na kraju najviše ipak zarađuju optimisti i bikovi. ako ste dugoročni ulagač, ovo je vrijeme kad vam je najbolje ne pratiti dnevne promjene, a ako ste igrač, ovo je vrijeme za vas. A znate kako na kraju svi igrači završe: ostanu bez svega….Zato, igrajte se dok je ovako velik spread tijekom dana jer za 2-3 mjeseca doći će do stablizacije našeg i svjetskih tržišta.

...povijest se ponavlja...

borba je, i ishod borbe je jako vazan
[pray]

ljudi…..s ovim nemaju veze ni mirovinci ni fondovi ni kosovo koje nema apsolutno nikakve veze s nama…ujutro se moglo vidjeti ko kupuje…i koje kolicine…a pad je bio na malim kolicinama i na malim nalozima…vi ocete rec da su ujutro fondovi kupovali po visim cijenama a prodavali popodne po 5-6% nizim…smijesno zar ne…ovoga puta su krivi samo MALI ulagaci koji izlaze van i sve ih je manje na burzi sto je dobro za sve nas…proanalizirajte malo transakcije danas…sve ce vam biti jasno![thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

borba je, i ishod borbe je jako vazan
[pray]

Do not underestemate power of the dark side! (Darth Wader) [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close