misko
A vidi Kolumba na prodaji ATPL… 1492 komada!
Nadam se da je dogovorena transakcija i da će brzo nestati!
na DLKV ista stvar
abome i na adrs-p , e sada ko moze to izloziti a da prije ne dogovori transakciju , pa ne misli valjda da cu mu ja to kupiti ili , namjerno neda gore [wink]
[tongue][tongue]
Ako se ne varam netko je prodao 253 komada INGR po 36 000 kada je počistio kompletnu kupnju ostalo mu još 95 komada. TRebao je pričekati samo nekoliko sekundi da proda.
Evo mu odgovora na kupnji novih ca. 80 komada.
Povijest.[smiley][smiley]
Pa ovo je ovogodišnji rekordni redovni promet u jednom danu – 214.000.000 kuna. [shocked][huh]
Kuča se zida od temelja, ovdje su temelji ne za kuču već za neboder.[smiley]
kolega,
rekordni dan trgovanja ej bio prvi dan HT-a na burzi. samo HT-om se trgovalo 237 M kuna.
Mislim da kod nas sada većina pokušava day trejdati, a to znači samo gibitak, barem za većinu ljudi.
Pa ovo je ovogodišnji rekordni redovni promet u jednom danu – 214.000.000 kuna. [shocked][huh]
Ovo su potezi očajnika. Možda se zatvara neki fond. Sad kad se iskrcao, možemo gore.
rokoch: ” misko A vidi Kolumba na prodaji ATPL… 1492 komada! Nadam se da je dogovorena transakcija i da će brzo nestati! na DLKV ista stvar ” abome i na adrs-p , e sada ko moze to izloziti a da prije ne dogovori transakciju , pa ne misli valjda da cu mu ja to kupiti ili , namjerno neda gore [wink]
…namjerno su blokirali na većini najlikvidnijih dionica (atpl, dlkv, koei, thnk, adrs…)…eto vam sad pa razmišljajte koji im je idući potez…nevjerojatno je kako se igraju s nama
slusajte vesti u 7,30 casova
najavilo danas volatilnost i priliku za sitne srednje i velike spekulante
e mi nismo banana republika vec kikiriki pasaluk
kad mi se netko javi za jedan mali prosvjed na hanfa, zse, markov trg tivova vila bre
neka mi se javi u roku samodol
evo sad kaze ono MilaN bANDIC – mi imamo najsocialniji program (pogotovo za male dionicare)