Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ukupan promet: 183.578.029,53 HRK
ima se novaca to je najvaznije

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

rekordan promet u ovoj godini!
tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup]

Upravo tako.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ameri uzelenom

i cijela evropa [thumbsup], znači i sutra nastavljamo u istoj boji.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Da nije prospectus prodavao ? Oni su imali najmanje gotovine na računu prekjučer ( 690.000,00 kn )
A znam da su imali MLNR,TISK,LRH,HT…

toka: ” rekordan promet u ovoj godini! tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup] ” zahvalimo fondovima. oni su digli burzu u hrvata, oni je jedini mogu i braniti.

oni su je i srusili !!!

Bio sam malo vani. Vidim da su fondovi na večini dionica digli ukupnu kupnju. Obrana dionica još je jača danas. Slijedi nam rast.[thumbsup][thumbsup] Natrpali kupnju na IGH, INGR,JDPL,KOEI…prestrašno kako su povečali omjer K/P…u korist kupnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

?

Ukupan promet: 183.578.029,53 HRK ima se novaca to je najvaznije

vrti se isti novac par puta dnevno

Blago vama koji nesto razumijete, ja ne razumijem nista. Sad su se istrpavali, sad se guraju na kupnji ….. [bye][bye]

ovo izgleda kao gigantomachia, ili po hrvatski: borba divova

Blago vama koji nesto razumijete, ja ne razumijem nista. Sad su se istrpavali, sad se guraju na kupnji ….. [bye][bye]

Bolje ti je da skupiš lovu i odeš s burze, ako ovo ne razumiješ. Ili knjige u ruke pa čitaj i razmišljaj.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

Bio sam malo vani. Vidim da su fondovi na večini dionica digli ukupnu kupnju. Obrana dionica još je jača danas. Slijedi nam rast.[thumbsup][thumbsup] Natrpali kupnju na IGH, INGR,JDPL,KOEI…prestrašno kako su povečali omjer K/P…u korist kupnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

di ti vidis rast?
20 min do 4 i sve u minusu i ti kazes da ide rast?!? [shocked]

kada to? prije dnevinka mozda? [tongue]

ličan:

Ne bi rekao, mislim da se radi o jednom dva fonda, dobar dio dionica se već vratio prema gore od današnjeg cjenovnog dna. Mislim da nije bila toliko “sinhronizirana akcija” koliko se u prvi mah činilo.

Da možda nisu združeno djelovali(sadejstvovali) ali ne znaći da neče u sljedećem valu, možda još danas ili sutra a najkasnije u petak popodne,oni dramu oko Kosova neće čekati nakrcani dionicama,zato slutim da sljedi joiš znatnog iskrcavanja u sljedečim dva dana,
danas je ovo bila samo mala opomena ali mi opet dižemo glave da nas pokose-pa izvolite samo,
nije dobra situacija definitivno i treba biti oprezan i ja mislim najbolje u cashu,ja sam pola- pola[bye]

Pa kaj je vama??? Takvu paniku širite za svaki k….. Ovo konstantno čita 30000 ljudi. Pa ako srpsku burzu to ne dira zašto bi našu? Kosovo će nas napast? Ne kužim.
U svemu vidite razloge za paniku – pa izbori , pa zerp, pa recesija, certifikati …
Dajte polako, smirite se ili maknite s burze.
Ili navlačite jer ste u cashu???

http://whycroatia.blogspot.com/

New Report

Close