Certifikati…u jednoj minuti 50 000 000 kn transakcije…
rekordan promet u ovoj godini!
tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup]
Zažalio dan kad se počeo bavit dionicama na našem tržištu, pratim brodare i gledam Ameriku i DRYS, otišlo 60% posto u mjesec dana, a mi 30% dolje kako vi to objašnjavate, očito naše tržište nije selektivno te kad sve ide up to je to i obrnuto. Pitam ja brokera koji je kao neki stručnjak zašto danas brodari padaju kad BDI raste i perspektiva je dobra (profit id.) a on kaže Kosovo, pa ne plove naši brodovi po Balkanu nego po svjetskim morima, nemoš vjerovat. Samo kratki osvrt.
Pozdrav
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=fdf85f2c-ce8e-41bd-b031-bf05d2fc2366
sad cemo opet zbog kosova dole, prvo europa nas spusti jer smo u europi pa nas kosovo spusti jer smo balkanci…
nikak na zelenu granu
rekordan promet u ovoj godini! tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup]
zahvalimo fondovima.
oni su digli burzu u hrvata, oni je jedini mogu i braniti.
mislim da bi bilo korisno ako bi ht zavrsio sa malim plusom…
bila bi dobra reportaza na dnevniku…
ajd probajte dici to malo…
ok? [smiley]
Pretpostavljate li, koji je fond imao ovaj iskrcaj po bidu?
Ne bi rekao, mislim da se radi o jednom dva fonda, dobar dio dionica se već vratio prema gore od današnjeg cjenovnog dna. Mislim da nije bila toliko “sinhronizirana akcija” koliko se u prvi mah činilo.
Da možda nisu združeno djelovali(sadejstvovali) ali ne znaći da neče u sljedećem valu, možda još danas ili sutra a najkasnije u petak popodne,oni dramu oko Kosova neće čekati nakrcani dionicama,zato slutim da sljedi joiš znatnog iskrcavanja u sljedečim dva dana,
danas je ovo bila samo mala opomena ali mi opet dižemo glave da nas pokose-pa izvolite samo,
nije dobra situacija definitivno i treba biti oprezan i ja mislim najbolje u cashu,ja sam pola- pola[bye]
na EIG-R-A nisu culi da je najzesca korekcija prosla?
volim takve firme malo kasne s prilagodbama
Bio sam malo vani.
Vidim da su fondovi na večini dionica digli ukupnu kupnju.
Obrana dionica još je jača danas. Slijedi nam rast.[thumbsup][thumbsup]
Natrpali kupnju na IGH, INGR,JDPL,KOEI…prestrašno kako su povečali omjer K/P…u korist kupnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]