Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opaka fondovska igra, ruše sve za što znamo da će puno porasti ove god.

[color=black][/color]

Certifikati…u jednoj minuti 50 000 000 kn transakcije…

...14.4., zauvijek će ostati zapisan u našem zdravlju...

rekordan promet u ovoj godini!
tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup]

dan je pametniji od noći

Zažalio dan kad se počeo bavit dionicama na našem tržištu, pratim brodare i gledam Ameriku i DRYS, otišlo 60% posto u mjesec dana, a mi 30% dolje kako vi to objašnjavate, očito naše tržište nije selektivno te kad sve ide up to je to i obrnuto. Pitam ja brokera koji je kao neki stručnjak zašto danas brodari padaju kad BDI raste i perspektiva je dobra (profit id.) a on kaže Kosovo, pa ne plove naši brodovi po Balkanu nego po svjetskim morima, nemoš vjerovat. Samo kratki osvrt.
Pozdrav

Imam fantomske dionice

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=fdf85f2c-ce8e-41bd-b031-bf05d2fc2366
sad cemo opet zbog kosova dole, prvo europa nas spusti jer smo u europi pa nas kosovo spusti jer smo balkanci…
nikak na zelenu granu

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

rekordan promet u ovoj godini! tržište je likvidno a to je najvažnije za dugoročno ulaganje![thumbsup]

zahvalimo fondovima.
oni su digli burzu u hrvata, oni je jedini mogu i braniti.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

mislim da bi bilo korisno ako bi ht zavrsio sa malim plusom…
bila bi dobra reportaza na dnevniku…
ajd probajte dici to malo…
ok? [smiley]

Pretpostavljate li, koji je fond imao ovaj iskrcaj po bidu?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ne bi rekao, mislim da se radi o jednom dva fonda, dobar dio dionica se već vratio prema gore od današnjeg cjenovnog dna. Mislim da nije bila toliko “sinhronizirana akcija” koliko se u prvi mah činilo.

Da možda nisu združeno djelovali(sadejstvovali) ali ne znaći da neče u sljedećem valu, možda još danas ili sutra a najkasnije u petak popodne,oni dramu oko Kosova neće čekati nakrcani dionicama,zato slutim da sljedi joiš znatnog iskrcavanja u sljedečim dva dana,
danas je ovo bila samo mala opomena ali mi opet dižemo glave da nas pokose-pa izvolite samo,
nije dobra situacija definitivno i treba biti oprezan i ja mislim najbolje u cashu,ja sam pola- pola[bye]

na EIG-R-A nisu culi da je najzesca korekcija prosla?
volim takve firme malo kasne s prilagodbama

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ameri uzelenom

Bio sam malo vani.
Vidim da su fondovi na večini dionica digli ukupnu kupnju.
Obrana dionica još je jača danas. Slijedi nam rast.[thumbsup][thumbsup]
Natrpali kupnju na IGH, INGR,JDPL,KOEI…prestrašno kako su povečali omjer K/P…u korist kupnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close