Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je bio red da se prestanu ljudi cenzurirati……jer pored ovoliko je lopova koji vode našu Burzu i fond managera,vlasnika investicijskih kuća….je suvišno običnog smrtnika cenzurirati.
Sve ove koje ovo rade uključujući i Hanfu treba u lance i kao Đaju odvesti u zatvor.To su lopovi koji nama otimaju novac.

Nažalost, sve je to legitimno. Jadna li država s ovakvom regulativom

Hell is Empty and all the Devils are Here

kupi si coca cole i kokice i gledaj kako cijene rastu i padaju

da vas cujem kolege… nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ne bi rekao, mislim da se radi o jednom dva fonda, dobar dio dionica se već vratio prema gore od današnjeg cjenovnog dna. Mislim da nije bila toliko “sinhronizirana akcija” koliko se u prvi mah činilo.

da vas cujem kolege… nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

napij se

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kaže mi jedan naš kolega da će mirovinci čvrsto braniti grobex na 4000 kn…
milsim, već brane…[smiley]
uspješno, za sada.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

hrca11: ” da vas cujem kolege… nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” napij se

…Dobra…[proud]

hrca11: ” da vas cujem kolege… nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” napij se

Zgubi, Zgubi, Zgubi, Zgubi… Jaaaaviiii seeeee… Odgovori čovjeku da se malo nasmijemo!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

JMNC-R-A još u korekciji, navali

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

febo: ” hrca11: ” da vas cujem kolege… nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” napij se ” Zgubi, Zgubi, Zgubi, Zgubi… Jaaaaviiii seeeee… Odgovori čovjeku da se malo nasmijemo!

evo, ja isto što i jučer:

tko pije, zlo mu nije…[tongue]

ako ti treba iznošene robe, dobit ćeš par majica i autogram, razmisli

burza se ruši,
meni bol u duši,
u grlu me guši,
jer mi žena – – – – !

dimi ona sve u 20!

Ovo je dobro dosad je shortao i huso i haso. E sad kako se intervali smanjuju jedni odustaju od burze , drugi se kuju u dugoročne ulagače, a velike njuške neka shortaju i sve 5

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close