Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uuu kakav promet danas..

ide moj dlkvd ide..majke mi mile samo tako

imao sam BZJK-R-A i prodo budala, ona ne stigne reagirati na ovakve padove, kupujem za sve kamensko, lipa stabilna dionica, kad padne to je onda 2×20% i miruje a ne ovakve vratolomije izvadat

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

plavi:

Na INGR do 36 000 na kupnji ima trenutno 119 komada.
Ko h. prodavatelje neka prodaju, ako ništa drugo smanjit će se free float.[smiley]

Smanjiti ce se free-float? [huh]

DA, veliki nalozi na kupnji su fondovi, koji su hoče neće dugoročni igrači u ovoj dionici obzirom na prosjek ulaza.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da mirovinci imaju oko 400 milja za dionice mjesečno, ispravite me ako griješim
Ovo je definitivno oporavak ako se vratimo na više razine od jutros a ako pak na manje ne usudim se ni reći[shocked]

pa to mi se čini jako malo ………………obzirom da svi očekuju da nas mirovinci spase od potonuća[shocked]
puno hvala kolega xmenergy
ima li kakav link da si to isprintam? por favor
[thumbsup]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

bwsmp: ” EU polako okreće u zeleno… ” čemu vi postovi pitam se kakve veze ima EU i AMeri i crveno i zeleno i žuto i plavo… ama baš nikakve… evo ode sve opet kod nas u smeđe( go…sto), po starom dobrom običaju

slazem se! pa stvarno nije bitno sto se dogadja u europi ili bilo gdje drugdje. posebno je nevazno sto se dogadja sa coca colom u USA. koje gluposti… ovdje se stvarno ne zna ko je lud. pa mi nista ne pratimo nego je fora da jedni navuku druge i uvaljaju im dionice po 3,5% skuplje… to je to… kakva amerika….ili europa… [angry]

pa ljudi o kakvom istresanju vi pričate, to su sve bile dogovorene transakcije, nema to veze s crobexom, da su to mogli obaviti na šalteru u banci izvan burze ne bi mi ni skužili nego bi se i dalje cmrljili u nekom bijednom plusu kao prije sat i pol.

a sada..skidanje……………….[thumbsup][thumbsup]

ako nismo bili sigurni da li smo europska zemlja ovo nam je potvrda, sve negativno smo spremni preuzet dakle jesmo

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

da vas cujem kolege…

nakrcao sam se dlkv danas i ostane mi jos 1100 kn jer nisam ocekivao onakav trenutni pad. sada, tko ima najbolji prijedlog kako potrositi tih 1100 kn? [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

znade li netko sa koliko novca raspolažu mirovinski fondovi mjesečno za kupnju dionica??

oko 500 mil. kn

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

Mislim da je bio red da se prestanu ljudi cenzurirati……jer pored ovoliko je lopova koji vode našu Burzu i fond managera,vlasnika investicijskih kuća….je suvišno običnog smrtnika cenzurirati.
Sve ove koje ovo rade uključujući i Hanfu treba u lance i kao Đaju odvesti u zatvor.To su lopovi koji nama otimaju novac.

New Report

Close