Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
da malo potegne gore treba proci vremenaaaaaaa a za pad Crobexa -3.18 dok izgori cigareta, zanimljivo
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
nekoliko dionica koje ja pratim nemaju baš jaku prodaju a pale su na puno manjim prometima nego što su rasle jučer.Zvuči kao optimistično, no ne usudim se ništa prognozirati
Opet će sutra margin callovi, certifikati…
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
istina…ovo je raj za trejdanje…ali ovdje u plusu mogu biti samo pravi majstori…a mislim da kod nas nema takvih puno…
ma o kakvim ti majstorima pričaš?
zarađuju oni koji takve preokrete naprave, da ih ne imenujem…..[yawn]
Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!
Von,
Ma ljudi smirite se, ovo je kratkotrajni pad. Pa pogledaj kako brane THNK u, fondovima je već dosta padova, pogotovo ovakvih istresanja.
opet recesija, jel se moze naruciti neka recesija ko piva u birtiji kad ja budem u kesu?
gdje se predaju narudzbe?
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
Von,
Ma ljudi smirite se, ovo je kratkotrajni pad. Pa pogledaj kako brane THNK u, fondovima je već dosta padova, pogotovo ovakvih istresanja.
pa gdje je brane , na kojoj cijeni 7.7k, a ulazili i na 11.5k.
"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson
Kada je Titanic tonu svirao je orkestar. Za ovo nase prikladniji su Rokeri s Moravu: Sumadinka ovce sisa a pomaze Juradisa – ovce blejuuuu makazeee zvekecuuu…… [lol] [lol] [lol] [lol]
“Stavio Ljubiša pive da se lade, pa posle zaboravio flaše da izvade…”
To je za one koji nisu stigli povući naloge.
[sealed][lol]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
ATGR-R-A jel se to Emil maknul sa branom na 770?
EU polako okreće u zeleno…
dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)