istina…ovo je raj za trejdanje…ali ovdje u plusu mogu biti samo pravi majstori…a mislim da kod nas nema takvih puno…
Kada je Titanic tonu svirao je orkestar. Za ovo nase prikladniji su Rokeri s Moravu:
Sumadinka ovce sisa a pomaze Juradisa – ovce blejuuuu makazeee zvekecuuu…… [lol] [lol] [lol] [lol]
Dobri su ovi što sad skidaju ATPL po asku, mislim cijena je kak bi rekli privlačna ali treba biti hrabar za tako nešto – ja nisam [bye]
Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55 HT Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti…………… ——————————————————————————–
Lijepo bi bilo kad bi bilo .
Moja preporuka : -dionice skojima fondovi igraju ne prodavati , ali niti kupovati
– tko ima keša kupovati dionice u kojima nema fondova
Drugim riječima stvorit podjelu na naše i fondovske dionice .[thumbsup]
Kao storekoh panika i euforija su oboje neprijatelji [embarass]
Sve je pod kontrolom….samo će se prepoloviti plus od jučer , i ok…
do kraja dana još malo prema plusu i to je to…[cool]
kako ono ide Erste veli iz minusa u plus ovo je malo drugacija igra, iz plusa u debeli minus.
kod mene doma ekoloska katastrofa, furgon sletio i izlijalo se ulje iz motora, da to nije razlog pada trzista?
Ma ljudi smirite se, ovo je kratkotrajni pad.
Pa pogledaj kako brane THNK u, fondovima je već dosta padova, pogotovo ovakvih istresanja.
Kao storekoh panika i euforija su oboje neprijatelji [embarass]
A paradoksalno da ih nema ne bi bilo niti zarade…
BigBoss: ” Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55 HT Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti…………… ——————————————————————————– ” Lijepo bi bilo kad bi bilo . Moja preporuka : -dionice skojima fondovi igraju ne prodavati , ali niti kupovati – tko ima keša kupovati dionice u kojima nema fondova Drugim riječima stvorit podjelu na naše i fondovske dionice .[thumbsup]
…Super…Onda prekriži sve blue-chipove…Ja bi rekel ovak: u neke dionice ulaži dugoročno, s nekima se igraj i uvijek imaj nešto cash-RA za vanredne situacije tipa “balvan-revolucija na Kosovu”…
[cool]