Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

baš me zanima tko je kupio ovih 10.000 komada na ADRISu odjednom? neki luzer?

istina…ovo je raj za trejdanje…ali ovdje u plusu mogu biti samo pravi majstori…a mislim da kod nas nema takvih puno…

Kada je Titanic tonu svirao je orkestar. Za ovo nase prikladniji su Rokeri s Moravu:

Sumadinka ovce sisa a pomaze Juradisa – ovce blejuuuu makazeee zvekecuuu…… [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Dobri su ovi što sad skidaju ATPL po asku, mislim cijena je kak bi rekli privlačna ali treba biti hrabar za tako nešto – ja nisam [bye]

Kao storekoh panika i euforija su oboje neprijatelji [embarass]

Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55 HT Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti…………… ——————————————————————————–

Lijepo bi bilo kad bi bilo .
Moja preporuka : -dionice skojima fondovi igraju ne prodavati , ali niti kupovati
– tko ima keša kupovati dionice u kojima nema fondova
Drugim riječima stvorit podjelu na naše i fondovske dionice .[thumbsup]

daytrade..thats the killer[cool]

Sve je pod kontrolom….samo će se prepoloviti plus od jučer , i ok…
do kraja dana još malo prema plusu i to je to…[cool]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

kako ono ide Erste veli iz minusa u plus ovo je malo drugacija igra, iz plusa u debeli minus.
kod mene doma ekoloska katastrofa, furgon sletio i izlijalo se ulje iz motora, da to nije razlog pada trzista?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ma ljudi smirite se, ovo je kratkotrajni pad.
Pa pogledaj kako brane THNK u, fondovima je već dosta padova, pogotovo ovakvih istresanja.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A paradoksalno da ih nema ne bi bilo niti zarade…

You either do it right or you get eliminated!

BigBoss: ” Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55 HT Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti…………… ——————————————————————————– ” Lijepo bi bilo kad bi bilo . Moja preporuka : -dionice skojima fondovi igraju ne prodavati , ali niti kupovati – tko ima keša kupovati dionice u kojima nema fondova Drugim riječima stvorit podjelu na naše i fondovske dionice .[thumbsup]

…Super…Onda prekriži sve blue-chipove…Ja bi rekel ovak: u neke dionice ulaži dugoročno, s nekima se igraj i uvijek imaj nešto cash-RA za vanredne situacije tipa “balvan-revolucija na Kosovu”…
[cool]

New Report

Close