Ako pukne i ova tisućica na JDPL ode on nama opet ispod 600 kunića. Nije dobro, nije dobro.[undecid]
puknut će, pa što, ništa mi neznači, kad ne trejdam, ovo je postala kladionica, da imamo opcije, ne bi to ovako izgledalo, kladioničari bi bili na opcijama i gotovo
Hahahaha, na THNK 1000kom obrana na 7.700kn…..
Nekom je već stvarno pun k…..[lol] [lol] [lol]
Pogledajte kako će se to brzo vratiti…….u keks….
kakav preokret…..kak bi moj jedan prijatelj reko…
JE.. TI OVU BURZU….ODO JA U AMERICKE BRODARE….
Tam bar ima neke logike [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Sada vam malo stavljaju velike naloge na kupnju da vas potjeraju prema gore jos jedan od malih trikova….. Evo, npr atgr i atpl i odmah se ekipa peca na to… [lol] [lol] [lol]
Auuuuuuu, koji iskrcaji [thumbsup].
Ma nema veze idemo mi sutra UP UP.[lol]
Ovo je samo kratkog daha ,ekipaa se vratila sa rucka pa zeznula par naloga .[lol]
Ovo je nalog :
[cool]
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ] Kupnja Cijena
2000 2.500,00
3 2.470,10
15 2.467,00
200 2.450,00
5 2.441,00
Cijena Prodaja
2.512,00 88
2.561,00 7
2.600,00 97
2.643,98 11
2.643,99 20
Kao sto Nathan reće, dno treba 2 puta obraniti [huh]
Već je bil double bottom…
ivek123:
”
Znas li ti kako uragan izgleda. Prvo se navuku oblaci pa dodje jaka oluja, puse orkanski vjetar i ljeva kisa ko iz kabla. Potop jednom rijecju. Onda se iznenada sve smiri. Nema vjetra, plavo nebo, mir i tisina. Ljudi izadju van iz sklonista. To se zove “eye of the storm”. Nakon toga dodje drugi dio uragana koji potuce ono sto je ostalo i one koji su izisli van te se nisu stigli sakriti.
”
[thumbsup]
Gos`n ivek majstore
– ne veselim se, žao mi je svih koji su nasjeli ali nek se sad paze da ne rade novu grešku u afektu ovako isfrustrirani – sad trebaju hladne glave
DA ovo sa uraganom je klasican burzovni primjer. Navuku ih da promole glavu i onda sisasju…