Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako pukne i ova tisućica na JDPL ode on nama opet ispod 600 kunića. Nije dobro, nije dobro.[undecid]

puknut će, pa što, ništa mi neznači, kad ne trejdam, ovo je postala kladionica, da imamo opcije, ne bi to ovako izgledalo, kladioničari bi bili na opcijama i gotovo

Hajde, ako ste nesto naucili iz ovoga nije tragedija….

skype - ivek1234

Hahahaha, na THNK 1000kom obrana na 7.700kn…..
Nekom je već stvarno pun k…..[lol] [lol] [lol]
Pogledajte kako će se to brzo vratiti…….u keks….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

kakav preokret…..kak bi moj jedan prijatelj reko…
JE.. TI OVU BURZU….ODO JA U AMERICKE BRODARE….
Tam bar ima neke logike [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Sada vam malo stavljaju velike naloge na kupnju da vas potjeraju prema gore jos jedan od malih trikova….. Evo, npr atgr i atpl i odmah se ekipa peca na to… [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Auuuuuuu, koji iskrcaji [thumbsup].
Ma nema veze idemo mi sutra UP UP.[lol]
Ovo je samo kratkog daha ,ekipaa se vratila sa rucka pa zeznula par naloga .[lol]

najvrednije stvari u životu su besplatne

I onda cete reci da iza ovaga stoje mali dionicari… ma nema sanse

Ovo je nalog :
[cool]
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ] Kupnja Cijena
2000 2.500,00
3 2.470,10
15 2.467,00
200 2.450,00
5 2.441,00
Cijena Prodaja
2.512,00 88
2.561,00 7
2.600,00 97
2.643,98 11
2.643,99 20

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Sad će ubrzo opet krenuti val uzbrdo, kladio bih se!
Raj za trejdanje, nemam riječi

Kao sto Nathan reće, dno treba 2 puta obraniti [huh]

Već je bil double bottom…

You either do it right or you get eliminated!

ivek123:

Znas li ti kako uragan izgleda. Prvo se navuku oblaci pa dodje jaka oluja, puse orkanski vjetar i ljeva kisa ko iz kabla. Potop jednom rijecju. Onda se iznenada sve smiri. Nema vjetra, plavo nebo, mir i tisina. Ljudi izadju van iz sklonista. To se zove “eye of the storm”. Nakon toga dodje drugi dio uragana koji potuce ono sto je ostalo i one koji su izisli van te se nisu stigli sakriti.

[thumbsup]
Gos`n ivek majstore
– ne veselim se, žao mi je svih koji su nasjeli ali nek se sad paze da ne rade novu grešku u afektu ovako isfrustrirani – sad trebaju hladne glave

DA ovo sa uraganom je klasican burzovni primjer. Navuku ih da promole glavu i onda sisasju…

skype - ivek1234

paničari nek paničare, meni se neda.

New Report

Close