Do kraja danasmo opet 2% u plusu. Pogledajte rezultate od Coca cole u americi, takod će i oni gore. Ovo je igra pred otvaranje amerike.
Zauvijek optimist! Dobro je to, za kosu u svakom slucaju… nego hajdmo utvrditi gradivo:
obrana, obrana, obrana + nekoliko redova stagnacije uz smanjivanje prometa = dobri temelji za lagani rast [thumbsup]
e sad jel to 4000 bodova il 3500 (da ne kazem 3000) vrijeme ce pokazati
Dan i pol za penjanje gore i onda 10 minuta za istovar. Što ćeš, ali ovo čemu prisustvujemo je definitivno sjajna škola za sve koji smo trenutno aktivni na burzi.
Hm, sta je sad ovo?! [wink]
Pazi opet odbijanac, ziher. Opet kamikaze……[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55
HT
Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti……………
——————————————————————————–
nathan47: ” Hm, sta je sad ovo?! [wink] ” Do kraja danasmo opet 2% u plusu. Pogledajte rezultate od Coca cole u americi, takod će i oni gore. Ovo je igra pred otvaranje amerike.
sumnjam ,kosovski lonac počeo kuhat i kipiti [angry]
Znas li ti kako uragan izgleda. Prvo se navuku oblaci pa dodje jaka oluja, puse orkanski vjetar i ljeva kisa ko iz kabla. Potop jednom rijecju. Onda se iznenada sve smiri. Nema vjetra, plavo nebo, mir i tisina. Ljudi izadju van iz sklonista. To se zove “eye of the storm”. Nakon toga dodje drugi dio uragana koji potuce ono sto je ostalo i one koji su izisli van te se nisu stigli sakriti.
[thumbsup]
Gos`n ivek majstore
– ne veselim se, žao mi je svih koji su nasjeli ali nek se sad paze da ne rade novu grešku u afektu ovako isfrustrirani – sad trebaju hladne glave
ivek123:
”
@Toka Dobro, evo sve sto si rekao 100% si u pravu. Ja sam obican mali druker pa mi uspjelo nadrukati i ovo sto se sada dogadja. Zadovoljan? Mi zavrsili razgovor for good jer ovo nema smisla. NHF. [bye][bye][bye]
”
Ivek123,jel ti to po bidu udaraš???
Crobex 2,12,minus,pa …2,45%
Raspi@dili ste me pa se istresam…. [lol] [lol] [lol] [lol]