Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još je mnogo panike u ljudima.
Ovo treba iskoristiti

Do kraja danasmo opet 2% u plusu. Pogledajte rezultate od Coca cole u americi, takod će i oni gore. Ovo je igra pred otvaranje amerike.

Zauvijek optimist! Dobro je to, za kosu u svakom slucaju… nego hajdmo utvrditi gradivo:

obrana, obrana, obrana + nekoliko redova stagnacije uz smanjivanje prometa = dobri temelji za lagani rast [thumbsup]

e sad jel to 4000 bodova il 3500 (da ne kazem 3000) vrijeme ce pokazati

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Kao sto Nathan reće, dno treba 2 puta obraniti [huh]

Dan i pol za penjanje gore i onda 10 minuta za istovar. Što ćeš, ali ovo čemu prisustvujemo je definitivno sjajna škola za sve koji smo trenutno aktivni na burzi.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Hm, sta je sad ovo?! [wink]

Pazi opet odbijanac, ziher. Opet kamikaze……[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Neka HANFA preispita rušenje cijene 13:27:55

HT

Ako je taj fond napravio rušenje u isto vriemenskom intervalu i na drugim dionicma onda je to za kazniti……………

——————————————————————————–

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

nathan47: ” Hm, sta je sad ovo?! [wink] ” Do kraja danasmo opet 2% u plusu. Pogledajte rezultate od Coca cole u americi, takod će i oni gore. Ovo je igra pred otvaranje amerike.

sumnjam ,kosovski lonac počeo kuhat i kipiti [angry]

ovo je smiješno, ja ovo nemogu shvatiti ozbiljno, običan cirkus ovo naše tržište

ako ovo mali delaju ja idem pešice u Zagreb i natrag!
iz ČK

[sad]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Znas li ti kako uragan izgleda. Prvo se navuku oblaci pa dodje jaka oluja, puse orkanski vjetar i ljeva kisa ko iz kabla. Potop jednom rijecju. Onda se iznenada sve smiri. Nema vjetra, plavo nebo, mir i tisina. Ljudi izadju van iz sklonista. To se zove “eye of the storm”. Nakon toga dodje drugi dio uragana koji potuce ono sto je ostalo i one koji su izisli van te se nisu stigli sakriti.

[thumbsup]
Gos`n ivek majstore
– ne veselim se, žao mi je svih koji su nasjeli ali nek se sad paze da ne rade novu grešku u afektu ovako isfrustrirani – sad trebaju hladne glave

ivek123:

@Toka
Dobro, evo sve sto si rekao 100% si u pravu. Ja sam obican mali druker pa mi uspjelo nadrukati i ovo sto se sada dogadja. Zadovoljan? Mi zavrsili razgovor for good jer ovo nema smisla. NHF. [bye][bye][bye]

Ivek123,jel ti to po bidu udaraš???
Crobex 2,12,minus,pa …2,45%

Raspi@dili ste me pa se istresam…. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

u samo pola sata crobex iz pozitive na -3%

New Report

Close