Von Braun: ” Ode i HT ispod 300kn….opet… Crobex 0,48% ” Sta ti nisi govorio da danas idemo up up ?[lol] [lol]
Previsoko su neke dionice odletile jučer.
Jedino INGRa polako i neatraktivno raste.
Crobex -0,42%
Ivek, pametniji popušta pa zato budale vladaju. Zanimljivo je kako uvijek napadaju oni koji nemaju svoje viđenje stvari , ali znaju da tuđe nije dobro. Zato smo sada na -0,46 %.
Ekipa koja je izlazila protekli mjesec nastavlja i danas. Pitanje je kad će kraj, vjerujmo svi skoro.
Jedno pitanje. Da li se mi možemo pouzdati u top 10 na stranicama SDA? Stalno velika prodaja a stanje prvih 10 se ne mijenja. Ja sam malo posumnjao u to. Da li se može nazvati nekoga u SDA i pitati? Neznam dali piše na internetu na njihovoj stranici ono u stilu: ne odgovaramo za točnost podataka….itd.???
ivek,
mislim da si barem 95% u pravu. Glas razuma, a ne ova neutemeljena euforija i laprdanje “idemo gore” po predosječajima i sl.
živ ti bio 100 godina
Hajde da ovu raspravu privedemo kraju. Ovdje ne pisem stvari po tome kako mali Ivek zamislja svijet. Jucer ste imali na http://www.cnbc. com live stream Henry-a Paulson-a koji je Treasury Secretary. Na zadnje novinarsko pitanje da li je najgore iza nas covjek direktno odgovara: “The worse is yet to come what do you think why are we doing this”. E sada, sto bi ja trebao zakljuciti na temelju toga? Da je pred nama dobra perspektiva? To ne znaci da ce se nesto srusiti ili da ce sve otici u mp3. Biti ce borbe u narednim mjesecima i to je to. Biti ce volatilno i trgovanje tipa ponedjeljak – utorak bi se mogli ponoviti. Danas 5% down sutra up. Danas Bernake govori pred kongresom u jutro po US vremenu i izlaze razna izvjesca pa cemo vidjeti sto ce reci. Naravno sa dozom rezerve. Ja ovog trena ne kupujem a prodavati nemam sto. U buducnosti cu eventualno poceti SKUPLJATI (ne kupovati kao da nema sutra) na cijenama koje budem smatrao prihvatljivima u eventualnim ponovnim jakim padovima. jer fakat nemam pojma gdje je dno i sto ce od svega ovoga izici van. Osobno ne vidim mogucnost nekog normalnog ZDRAVOG rasta prije ljeta i to je MOJE vidjenje. Promijena situacije u okruzenju moze dovesti i promjene ovog mojeg razmisljanja medjutim ono je sada takvo kakvo je. Cak niti iste cinjenice svi ne moramo gledati na isti nacin treba i toga biti svjestan. Zato Toka molim te ne lovi me vise za svaku rijec jer ako izgleda lose danas problemi se mogu rijesiti sutra pa outlook bude izgledao drugacije. Optuzbe da rukam mjesecima ovdje su stvarno nesto sto mi u zivotu nije potrebno. Umjesto da meni stalno trazis neku dlaku u jajetu preskoci moje postove (a biti ce ih manje pa ti nece biti problem) i umjesto da trosis energiju za prepucavanja ovdje pocni kopati informacije sam. To ti je uvijek sigurniji nacin osim ako i ovo ne smatras drukanjem. Volim cuti tudje misljenje taman se ono razlikovalo drasticno od mojeg. Ali odluke donosim i donositi cu uvijek sam a ne temeljem foruma. Upravo iz tog razloga mislim reducirati svoje vidjenje stvari u pisanom obliku ovdje. Burza nije staticna i situacija se moze promjeniti u par minuta a onda mi ne treba da mi netko veli kako sam ga zaje… jer od toga fakat nemam nista. Uzivajte jer nema vece zabave od burze ali i pokusajte imati hladnu glavu pa ce se ponesto i zaraditi. [thumbsup]
Ivek, pametniji popušta pa zato budale vladaju. Zanimljivo je kako uvijek napadaju oni koji nemaju svoje viđenje stvari , ali znaju da tuđe nije dobro. Zato smo sada na -0,46 %.
Treyderi u naletu……-0,65%
Pardon, i fondovi zakucavaju…hm….
Zato Toka molim te ne lovi me vise za svaku rijec jer ako izgleda lose danas problemi se mogu rijesiti sutra pa outlook bude izgledao drugacije. Optuzbe da rukam mjesecima ovdje su stvarno nesto sto mi u zivotu nije potrebno. Umjesto da meni stalno trazis neku dlaku u jajetu preskoci moje postove (a biti ce ih manje pa ti nece biti problem) i umjesto da trosis energiju za prepucavanja ovdje pocni kopati informacije sam. To ti je uvijek sigurniji nacin osim ako i ovo ne smatras drukanjem.
Volim cuti tudje misljenje taman se ono razlikovalo drasticno od mojeg. Ali odluke donosim i donositi cu uvijek sam a ne temeljem foruma.
Samo si nešto zaboravija da od 50tisulća ljudi koji ovo čitaju to pročitaju na svoj način i tako i razumiju, a da je Vaše pisanje promjenjivo tj. ovisno o stanju Vašeg portfelja ili količine novca slobodnog na računu to se da isčitati.
Da zbog sličnog pisanja nekolicine, ovaj forum su napustili deseci kvalitetnih forumaša, a ostalo je još par koje želite potjerati da se može lakše manipulirti sa većinom od 50tisuća onih koji posjećuju ovaj forum i na temelju toga donose odluke.
I svim takovim savjetujem da donesu svoju odluku sami biti će stoputa bolja nego da se povedu za nekim koji ovdje piše pa makar to bija i ja.
Bog![smiley]
Nisu ovo trayderi, oni su prodavali danas ujutro. Ovo su fondovi koji se još istovaruju. Ne paničarite i ne prodajte.
na vlasti je HDZ, jeste li na njih mislili….. ili?