Von Braun: ” Crobex 0,85%…Ivek kako ti ovo objašnjavaš….[angry] ” Now is to late for I told you so story!
Trap u bulju ili…….
Jedno pitanje. Da li se mi možemo pouzdati u top 10 na stranicama SDA? Stalno velika prodaja a stanje prvih 10 se ne mijenja. Ja sam malo posumnjao u to. Da li se može nazvati nekoga u SDA i pitati? Neznam dali piše na internetu na njihovoj stranici ono u stilu: ne odgovaramo za točnost podataka….itd.???
Trap u bulju ili…….
A gle ekipa kaj da vam ja kazem. Moj stav je vec prilicno dugo jasan. Necu se vise izjasnjavati niti na ovaj niti na onaj nacin jer mi fakat u zivotu ne treba da me bilo tko pljuje pogotovo ne tipovi kao Toka and Co.
Tu vec danima vicete kako ide UP. Pa evo jucer 4% i imate i danas plus i to solidan. I cemu sada malodusnost?
Imate svoju glavu, svoje novce i radite kako mislite da treba. Ja znam sto cu. [bye][bye][bye]
Na ATPL se vidi što je ovo bilo -danas prosjek trgovanja 2729 kn
a sada nalog na asku 337 kom 2690 [bye]
Von Braun:
”
Trap u bulju ili…….
”
A gle ekipa kaj da vam ja kazem. Moj stav je vec prilicno dugo jasan. Necu se vise izjasnjavati niti na ovaj niti na onaj nacin jer mi fakat u zivotu ne treba da me bilo tko pljuje pogotovo ne tipovi kao Toka and Co.
Imate svoju glavu, svoje novce i radite kako mislite da treba. Ja znam sto cu. [bye][bye][bye]
ajde, Ivek, nemoj se odmah štufati! Ima nas dosta koji vrlo rado čitamo tvoje postove i čujemo iskustvima bogatog opreznog ulagača kako razmišlja u ovako turbulentnim vremenima.
ivek imaš moju podršku u kešu sam i neka slobodno prođe ovaj val…nije ovo diskont sniženje kao što neki drukaju[cool][cool][cool]
Mirovincima paše iskrcavanje daytradera , opet će se jeftino nakupovati za koji dan. A i dnevniku jučer onaj broker je rekao da će idući dani na burzi biti dobri za špekulante. Naravno, njemu se to uvijek isplati reći jer on svakako dobiva. a ovi ga odmah poslušali i krenuli daytrejdanje. Ali ostaće kad tad bez dionica. Bez uvrede ali mrzim daytrejdere. Što ćete, neko mrzi plavuše, neko mrzi debele žene, netko pak voli debele. Sto ljudi, sto čudi. Ovi pak koji slušaju marija gataru nek si metnu štrik oko vrata! [bye]
Von Braun:
”
Trap u bulju ili…….
”
Tu vec danima vicete kako ide UP. Pa evo jucer 4% i imate i danas plus i to solidan. I cemu sada malodusnost?
ja prika inače na ljude ne pljujem nego iznosim činjenice!
potrudit ću se i citirati tvoje pisanje iz devetog mjeseca prošle godine, da vidiš a što si zaboravija, što si pisao možda tada nisi to mislio ali svi smo čitali tvoje pisanje.
ivek123: ” Von Braun: ” Trap u bulju ili……. ” A gle ekipa kaj da vam ja kazem. Moj stav je vec prilicno dugo jasan. Necu se vise izjasnjavati niti na ovaj niti na onaj nacin jer mi fakat u zivotu ne treba da me bilo tko pljuje pogotovo ne tipovi kao Toka and Co. Imate svoju glavu, svoje novce i radite kako mislite da treba. Ja znam sto cu. [bye][bye][bye] ” ajde, Ivek, nemoj se odmah štufati! Ima nas dosta koji vrlo rado čitamo tvoje postove i čujemo iskustvima bogatog opreznog ulagača kako razmišlja u ovako turbulentnim vremenima.
Pridružujem se apelu, bez obzira što mi baš uvijek ne godi kad se pojavi vaš post, ali samo pišite…[thumbsup]
Nemojte se obazirati na neke koji u ovim turbulentnim vremenima nemaju hladnu glavu[undecid].
Kad već govorimo o lobotomiji, mnogima bi dobro došla… naravno, nisam mislio na vas, kolega, nego na one bezimene male luzere koji prodaju s gubitkom od 30+% kao da su to špekule… [sealed]
Svaki od nas je poceo kao bezimeni mali luzer. Ili si se ti možda, tango rodio s diplomom. Osim toga da takvih nema ko bi kupovao skupe dionice od tebe, i zato ih treba maziti i paziti , a ne lobotomirati…[wink]
Nastavljamo u pozitivnom trendu i to je najvažnije.
Svako malo neko pokušava povući na dole, ali polako se dižemo.
Prometi su pravi i dok je ovakve likvidnosti straha nema…
Ako nas Kosovo ne poremeti razvit ćemo se još jače…