i jos oni njegovi famozni clanci o BDI-u… a sad suti ka zaliven..pih!
Da, i to po bidu. Pa vidiš da jako pada…[lol]
Ko da gledam da si sada istresao INGR, aj priznaj! [lol] [lol] [lol]
Da, i to po bidu. Pa vidiš da jako pada…[lol]
Ma biti ce plus danas iskreno se nadam. Bolje da je 5 dana raslo po jedan posto onda bi se moglo govoriti o promjeni trenda nego sto je jucer detoniralo onako. Iako budimo realni, dok se sva sran@a ne rijese ili pometu pod tepih neki kontinuiraniji rast ja osobno ne vidim. Jednostavno nema razloga za to.
Smiruju fondovi. THNK, DLKV, JDPL,ATPL,…
Crobex 1,07%
Ovo visoko otvaranje, tj visoka cijena srednja od jučer može biti dvosjekli mač.
Evo već 50% dionica ima cijenu približnu kao na otvaranju, još su u plusu 2-3%
još uvijek smo više od +9% u odnosu na ovo vrijeme prekjučer. meni više ovo spuštanje taman i da dođemo danas u minus izgleda kao sasvim blaga tehnička korekcija
Smiruju fondovi. THNK, DLKV, JDPL,ATPL,… Crobex 1,07% Ovo visoko otvaranje, tj visoka cijena srednja od jučer može biti dvosjekli mač. Evo već 50% dionica ima cijenu približnu kao na otvaranju.
crobex se ne računa po srednjim cijenama nego zadnjim.
prema srednjim je većina dionica koje ja gledam još po 3-4% u plusu. HDEL još +11,72%.
Von Braun: ” Smiruju fondovi. THNK, DLKV, JDPL,ATPL,… Crobex 1,07% Ovo visoko otvaranje, tj visoka cijena srednja od jučer može biti dvosjekli mač. Evo već 50% dionica ima cijenu približnu kao na otvaranju. ” crobex se ne računa po srednjim cijenama nego zadnjim. prema srednjim je većina dionica koje ja gledam još po 3-4% u plusu. HDEL još +11,72%.
ZSE ti se otvara na srednjim jučerašnjim !!!! I tako svaki dan.
Iz dana u dan….u nedogled…..[lol]
ZSE da, ali CROBEX se računa trenutna cijena. Prosječna cijena trgovanja se računa za +-10% za trgovinske limite i za obračun NAV-a fondova.
[lol]
Od kad se počelo pričati o skrivenim nalozima niko ih više ni ne izlaže, ili se udara po asku ili po bidu [thumbsup]
Takva je i moja taktika već odavno [lol]
Izlaganje naloga je za slabiće [lol]
Crobex 0,85%…Ivek kako ti ovo objašnjavaš….[angry]
Na IGH opet trejderi imaju danak….
Crobex 0,85%…Ivek kako ti ovo objašnjavaš….[angry]
Now is to late for I told you so story!