Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet smo kontra Europe. Kod nas Crobex pada , uslijed sve jače prodaje i sada je +1,24 % . U Europi se minusi od jutros skoro prepolovili uslijed sve jače kupnje. Sad ti budi pametan .[huh]

JDPL
VDKT
IGH
LEDO
LKPC
najnize zadnje transakcije danas.

Mea parvitas.

Kad već govorimo o lobotomiji, mnogima bi dobro došla… naravno, nisam mislio na vas, kolega, nego na one bezimene male luzere koji prodaju s gubitkom od 30+% kao da su to špekule… [sealed]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Jesi li ti bio na lobotomiji ?

Von Braun me pokusava lobotomirati ali mune uspjeva. [lol] [lol] [lol] [lol]

Nesto mi vise ne pise zadnjih pola sata. Pada mu Grobex pa se bacio na prodaju!!! [lol] [lol] [lol]

P.S. Sorry, nisam mogao izdrzati. [embarass]

skype - ivek1234

Crobex 1,28%
Pogledajte transakcijena IGH….tko zna štaje to?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

JDPL VDKT IGH LEDO LKPC najnize zadnje transakcije danas.

To je zato jer su svi kupovali k’o ludi u prvih 10 minuta, a sad su se malo umorili… koliko puta se to ponovilo, a tako se to ne radi. [rolleyes] I kupovati i prodavati treba hladne glave…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

TransakcijeCIJENA KOLIČINA VRIJEME
12.700,00 50 11:34:28
12.700,00 70 11:34:27
12.700,00 70 11:34:22
12.700,00 70 11:34:21
12.700,00 70 11:34:21
12.700,00 70

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Crobex 1,28%
Pogledajte transakcijena IGH….tko zna štaje to?

Ako se za jednu dionicu na ovom trzistu ne treba brinuti onda je to IGH. To se ne prodaje. Ovo je doslovno djaba.
Ne, nemam je i ne navlacim ali izlazak na ovoj razini je glupost. Da bi je moglo biti jeftinije – moglo bi jer je splet okolnosti takav.

skype - ivek1234

darko09: ” Jesi li ti bio na lobotomiji ? ” Von Braun me pokusava lobotomirati ali mune uspjeva. [lol] [lol] [lol] [lol] Nesto mi vise ne pise zadnjih pola sata. Pada mu Grobex pa se bacio na prodaju!!! [lol] [lol] [lol] P.S. Sorry, nisam mogao izdrzati. [embarass]

Čovjek ne može otići nešto pojesti, i već Čušpajzbex ide dole….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

tork:

JDPL VDKT IGH LEDO LKPC najnize zadnje transakcije danas.

To je zato jer su svi kupovali k’o ludi u prvih 10 minuta, a sad su se malo umorili… koliko puta se to ponovilo, a tako se to ne radi. [rolleyes] I kupovati i prodavati treba hladne glave…

Tocno. Ti Tango a ja Cash!!! [lol] [lol]

skype - ivek1234

a kolko tek ovi cekaju na TNPL za prodaju

Čovjek ne može otići nešto pojesti, i već Čušpajzbex ide dole….

Hajde, hajde, ipak bi danas mogao biti plus iako jos je rano za tarot….

skype - ivek1234

New Report

Close