Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ok ivek je u kešu neki nisu i to je to, zašto je on u kešu reko vam je … svatko misli svojom glavom, .. a tko je u pravu vrijeme će pokazat, … ziher sam da je ivek previše oprezan što isto nije dobro a i mi hazarderi idemo grlom u jagode pa šta bude, uglavnom takvi ko mi ginu na prvim linijama ali ako prođu stavljaju zastavu

Cookie Monster

[cool]

Aj ajmo svi osnovati fan club. Bubaspara ima vec jedan, sto ne bi imao i Ivek[lol] Btw Ivek, daj mi molim te objasni kako to da si kupovao prekjucer kad si bas tada tvrdio da nisi lud kupovati dok sve pada (a i dan-dva prije sve rasprodao sa minusom?). Mislim nije da me briga, al stvarno ga histeriziras u posljednje vrijeme i nije mi te lako pratiti[wink]

Ja bi u tom Fanclubu bio oporbena frakcija…[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ovdje vidim većina daje savjete drugima, a da li se zaista drže tih savjeta ti koji ih daju. Lakše je reći kako su glupi oni koji su prodavali jučer i prekjučer. Tako hranimo sebe da smo mi jedini u pravu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ivek123:

asdfgh123: ” Možeš li slikicu takvu staviti za Adris PA. Ja vidim samo 5 kupnji. ”

Ivek koji je to programcic kojim se sluzis?
Ja sve preko brokera, a za mostich mi tip iz ililirke tvrdi da je zastario.

Abacus – gledalica. Mostica nema ali imas ZTM koji ga mijenja. Odi na http://www.zse.hr pa pogledaj.

skype - ivek1234

IGH najniza danas.

Mea parvitas.

Ovdje vidim većina daje savjete drugima, a da li se zaista drže tih savjeta ti koji ih daju. Lakše je reći kako su glupi oni koji su prodavali jučer i prekjučer. Tako hranimo sebe da smo mi jedini u pravu.

Hvala. Rekao vam ja da sam tupav. [embarass]

skype - ivek1234

” Krivo. Prije cca tjedan dana me uhvatila manija i krenuo u kupnju. Kao drogiran. Nakon 48 sati izisao van sa solidnim minusom. U ponedjeljak kada je sve opi@dilo na -5% Crobexa odlucio uletiti na daytrade na par dionica jer sam ocekivao bounce od pokoji dan. Kada je jucer sve poletilo u nebo nisam vise htio kockati i izletio van jer sam pokrio glupost od proslog tjedna. I sada mi srce na mjestu. [embarass][embarass]

aha, sad pratim, nekako mi je ostalo u uhu da nisi lud kupovati (mislim nisam ni ja bas previse zagrijan za kupnju u ovim trenutcima) … ma kaj se uzbudjujes, to su samo novci, na kraju krajeva…(PS, nadam se da je ono rezanje dobro proslo i da si ka novi!)

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ja bi u tom Fanclubu bio oporbena frakcija…[thumbsup]

A ne! Ti bi ima VIP status kod mene!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

TheStyx:

Ipak se bojimo 61 na Ingri

Da pratiš, vidio bi da ovih 61 kom na INGRi nisu od danas, već stoje par dana.Kad se to popapa…bye bye

Preskupo je 61 komada po 40 000, kada opet bude 500 komada po 60 000 , tada će im to biti OK cijena naravno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

(PS, nadam se da je ono rezanje dobro proslo i da si ka novi!)

Ma vraga. Jos na bolovanju. Napravili veci rez nego sam mislio. 8cm duzine, cca 1,5 dubine i nezasiveno jer rana mora drenirati. Vec sam ispalio na zivce od prematanja i rezuckanja svaki dan. I vi od mene ocekujte da budem optimista!!??? [lol] [lol]

skype - ivek1234

sakai:

(PS, nadam se da je ono rezanje dobro proslo i da si ka novi!)

Ma vraga. Jos na bolovanju. Napravili veci rez nego sam mislio. 8cm duzine, cca 1,5 dubine i nezasiveno jer rana mora drenirati. Vec sam ispalio na zivce od prematanja i rezuckanja svaki dan. I vi od mene ocekujte da budem optimista!!??? [lol] [lol]

Jesi li ti bio na lobotomiji ?

New Report

Close