Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Suzdrzati cu se od istih. [embarass] Niti nagli DOWN niti nagli UP nije dobar i obicno ima puno opecenih nakon toga. To ste valjda do sada naucili.

Ja nisam pitao za sutra ili danas, nego na trend. Koji je po vama trend? Pitanje je za sve.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

asdfgh123: ” Možeš li slikicu takvu staviti za Adris PA. Ja vidim samo 5 kupnji. ”

Ivek koji je to programcic kojim se sluzis?
Ja sve preko brokera, a za mostich mi tip iz ililirke tvrdi da je zastario.

AZ? Hvala, ne.

Ipak se bojimo 61 na Ingri

Ja nisam pitao za sutra ili danas, nego na trend. Koji je po vama trend? Pitanje je za sve.

I dalje sam u cashu te ne mislim sada nista kupovati. Gledam i ucim. Ako sam za@ebo morati cu zivjeti sa time.

skype - ivek1234

valentine: ” Kolega, koja su onda daljnja vaša predviđanja? ” Suzdrzati cu se od istih. [embarass]

ivek jedini si razuman na ovom forumu…to su činjenice a ne ovi euforičari koji će plakati kad se podvuče crta! po njima su svi problemi nestali preko noći… [bye]

živjeli!!!

Pa nije da se bojimo i ovoga od 100 komada na ATPL

horizontalan, početak rasta pred kraj godine. do tada uglavnom između 4000 i 4800.

Ipak se bojimo 61 na Ingri

Da pratiš, vidio bi da ovih 61 kom na INGRi nisu od danas, već stoje par dana.Kad se to popapa…bye bye

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

http://www.seebiz.eu/hr/novcano-trziste/obveznice/jucer-najvisi-promet-u-tri-tjedna,8485.html [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Aj ajmo svi osnovati fan club. Bubaspara ima vec jedan, sto ne bi imao i Ivek[lol]

Btw Ivek, daj mi molim te objasni kako to da si kupovao prekjucer kad si bas tada tvrdio da nisi lud kupovati dok sve pada (a i dan-dva prije sve rasprodao sa minusom?). Mislim nije da me briga, al stvarno ga histeriziras u posljednje vrijeme i nije mi te lako pratiti[wink]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

tko je prodao magarac je bio… nova inačica one poznate, tko se nije skrio [rolleyes]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Aj ajmo svi osnovati fan club. Bubaspara ima vec jedan, sto ne bi imao i Ivek[lol]

Btw Ivek, daj mi molim te objasni kako to da si kupovao prekjucer kad si bas tada tvrdio da nisi lud kupovati dok sve pada (a i dan-dva prije sve rasprodao sa minusom?). Mislim nije da me briga, al stvarno ga histeriziras u posljednje vrijeme i nije mi te lako pratiti[wink]

Krivo. Prije cca tjedan dana me uhvatila manija i krenuo u kupnju. Kao drogiran. Nakon 48 sati izisao van sa solidnim minusom. U ponedjeljak kada je sve opi@dilo na -5% Crobexa odlucio uletiti na daytrade na par dionica jer sam ocekivao bounce od pokoji dan. Kada je jucer sve poletilo u nebo nisam vise htio kockati i izletio van jer sam pokrio glupost od proslog tjedna. I sada mi srce na mjestu. [embarass][embarass]

skype - ivek1234

New Report

Close