Evropa se oporavlja, vidim je danas u + ! [thumbsup]
http://uk.finance.yahoo.com/m2.php
Neznam kako vi ali meni ovo smrdi[undecid]
Operi noge….[thumbsup]
Crobex 2,02%
što me iznerviraju likovi koji kupuju prodaju dionice za 1000-2000kn, provizija mi kvari statistike
kad vidim nalog djelomično izvrše, diže mi se kosa na glavi
Pa na PBZ invetsoru barem koliko sam ja skužio te dođe na isto, kad sve zbrojiš opet naplate 0.6% od ukupnog iznosa, preko koga trguješ. Ili si mislio na nešto drugo.
Kako se trga za kupnjom Belja,Leda,Tiska,Konzuma….
Bude se Car Toda oglasio u petak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma Eu ide danas u zeleno..
Još malo ostalo od blokade DDJH sa 3xxx komada na prodaji. Idemo danas nazad iznad 200 kuna.[thumbsup]
Von Braun: ” ivek123: ” blueman: ” MIslim da nije Bull trap. ” Bumo vidjeli. Ako je onda ce biti antologijskih razmjera. ” Crobex +30%….ali Ivek123 dalje je za pad…..[thumbsup] Na DLKV, mrcina…..ne daju u blokadu… ” Evo pa ti sam zakljuci sto se sprema:
ivek u pravu si u tome da će biti jače prodaje danas, ali to nije ništa dramatično. crobex je u zadnjih 10 sati trgovanja tj. od LOWA u ponedjeljak skočio više od 10%. mislim da je profit taking neizbježan, bilo bi nenormalno da ne dođe do malo konsolidacije. a ovo zasada ne upućuje na išta više od toga.
Na INGR-i igra zivaca… malo veci nalog na prodaji
Pa sta onda dobra je cijena…. Jos uvijek rasprodaja…[cool]
euro ide iz minusa prema 0, ivek priznaj da ti je sad veća frka da ne pobjegne nego dok je padalo[proud]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Znas li ti kako uragan izgleda. Prvo se navuku oblaci pa dodje jaka oluja, puse orkanski vjetar i ljeva kisa ko iz kabla. Potop jednom rijecju. Onda se iznenada sve smiri. Nema vjetra, plavo nebo, mir i tisina. Ljudi izadju van iz sklonista. To se zove “eye of the storm”. Nakon toga dodje drugi dio uragana koji potuce ono sto je ostalo i one koji su izisli van te se nisu stigli sakriti.
Ovo sra@e nije pocelo naglo nego se postepeno zahuktalo. Tako ce i zavrsiti. Ali direktan odgovor na tvoje pitanje. Radje udjem kasnije na stabilnu burzu nego ovi sokovi. A biti ce ih jos u oba smjera. Ovo je bear market i ovo je jedna od njegovih karakteristika