Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šuti nesrećo jedna, dabogda te buhe izgrizle, zar ne vidiš da sam u režimu dokupa, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Šuti nesrećo jedna, dabogda te buhe izgrizle, zar ne vidiš da sam u režimu dokupa, hi,hi,hi[smiley1]

Onda znaci da smo zajedno u lovu na tog bizona! Aj pricekaj na drugom a mene pusti da prvi odapnem strelicu he,he,he

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Znaš da ne volim te dogovore, bljedoliki, tko bolji ratnik, njegov plijen. Ne vrijedi ta MMTZ ni rep od bizona, ajde bjezi mi sa teme, ajde šic, šic, ajde brže, zvati ću Antu, hi,hi,hi
Anteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kolega Nathan, kad će Adris potegnuti, što mislite? Baš bih to volio pa da zaboravim Belje,hahaha!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Kolega Nathan, kad će Adris potegnuti, što mislite? Baš bih to volio pa da zaboravim Belje,hahaha!!

To je igra velikih dragi moj alfista, ali ne bi trebalo trajat jos dugo [smiley2]

Igra uz kobase i zelje!

sve mi sliči na malu korekciju.Ionako je Hrvatska je imala najviši prinos (verovatno i zbog plive) u cjeloj jugoistočnoj evropi, pa i drugdje. U nedogled rast kakva je bila ove godine osim možda par dionica(neznam koje)težko če se ponoviti. Nekako mi je logično da tako nemože u nedogled. Svi bi pouzimali neke kredite i sve bi se vrtjelo i opet nebi nitko radio i sve bi bilo ko nekada (stari socializam). Mislim da če u buduče značajno odigrati ulogu pravi kapital i prava vrjednost dionica na tržištu.

s obzirom na cijelo tržište, Adris nam je suuper

E moj brate bijesna lisico, bas si neki brat po oruzju [smiley5]

Od Adrisa ništa manje nisam ni očekivao! U zadnjih mjesec dana 150 miljuna kuna prometa po prosječnoj cijeni od 4440 kuna.

Nema zime za nas u pusioni d.d…. prognoza za zimu – ugodno i toplo [smiley2]

Moj vrač, Ludi Konj i ja smo se popeli na Planinu duhova da u kontemplaciji nađemo odgovor na pitanje koji nas sve muči, hi,hi,hi Kao što vidite na slici Ludi Konj već priziva duhove.
Koliko dugo ćemo biti na Planini duhova to zna samo Manitu. Howgh

New Report

Close