blueman: ” MIslim da nije Bull trap. ” Bumo vidjeli. Ako je onda ce biti antologijskih razmjera.
Crobex +30%….ali Ivek123 dalje je za pad…..[thumbsup]
Na DLKV, mrcina…..ne daju u blokadu…
Jučer su na svim svjetskim burzama nakon vijesti o Buffetovoj ponudi trima najvećim osiguravateljima za otkup cca. $800b municipal bonds porasle odnosno poletile sve dionice financijskog sektora. Formira se i “stožer” za pomoć kako oni kažu homeowners koji ne mogu plaćati kredite, navodno će iste reprogramirati , subvencionirati iz plaće i sl. Članovi stožera GM, Citi bank, Meril Linch, JPmorgan, Washington Mutual fund, i još neki uglavnom svi povezani sa subprime kreditnom krizom. Nema zime za banke, a ni za g. Buffeta. Subprime loan crisis je prenapuhana priča, a sekuritizacijom aktiva i globalizacijom otišla je po cijelom svijetu, da je ostala u USA brzo bi oni to riješili i lokalizirali. Zaključak banke i finacijski sektor idu dalje, bez osvrtanja.
ivek123:
”
blueman: ” MIslim da nije Bull trap. ” Bumo vidjeli. Ako je onda ce biti antologijskih razmjera.
”
Evo pa ti sam zakljuci sto se sprema:
Netko dobro koristi priliku na dlkv……
za kupnju ili za prodaju?
Von Braun: ” ivek123: ” blueman: ” MIslim da nije Bull trap. ” Bumo vidjeli. Ako je onda ce biti antologijskih razmjera. ” Crobex +30%….ali Ivek123 dalje je za pad…..[thumbsup] Na DLKV, mrcina…..ne daju u blokadu… ” Evo pa ti sam zakljuci sto se sprema:
Na INGRi se papa, papa se papa, guantanamera, papa para pa…..[thumbsup]
Ivek, pa moraju malo zaustaviti rast, ovo danas je već previše, pogledaj HDEL i ostale.
Von Braun:
”
ivek123:
”
”
”
Evo pa ti sam zakljuci sto se sprema:
A gle, možeš ti nakon svega ispast u pravu, ali ovo je čisto laičko gledanje, ak ose netko želi iskrcati zašto bi zastrašivao kupnju, kad može pustit da poleti i lagano lupanjem po bidu se iskrcavat bez da postavlja ikakave naloge, ili da rascjepka naloge na puno manje. Kad vidim na dalekovodu naolg od 2 ipo milje na prodaji prva asocijacija mi je da ne žele prebrzo gore iz kojeg god meni nejasnog razloga, jer sigurno niko neće uletit kad vidi toliki nalog na prodaji ipak će se malo usporit.
To ivek123:
Teško je biti pametan i donijeti pravu odluku. Moguće je da se želi navući kupnja prema gore, a onda prodavati prije vikenda, a onda od ponedjeljka plašiti pričom Kosovo. Ali godišnja izvješća samo što nisu i nema se previše vremena za razne igrice.
ivek123:
”
Von Braun: ” ivek123: ” blueman: ” MIslim da nije Bull trap. ” Bumo vidjeli. Ako je onda ce biti antologijskih razmjera. ” Crobex +30%….ali Ivek123 dalje je za pad…..[thumbsup] Na DLKV, mrcina…..ne daju u blokadu… ” Evo pa ti sam zakljuci sto se sprema:
”
Na INGRi se papa, papa se papa, guantanamera, papa para pa…..[thumbsup]
Da, prilika za izlaz ako si dosao na nulu.