Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eu TONE U DEBELO SCVENO AKO OVAKO NASTAVI anulirati će jučerašnji plus i čak ga prebaciti več su u prosjeku na – 1,5, čuvajte se danas bull trapa nazad da ne bi bilo cike

Slazem se.
Bull trap lako moguc.
Mislio sam da ce se jucer dogoditi jos..

Mea parvitas.

Očekujem danas solidnih 5 % rasta čak sam siguran u to.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Mi uvijek neočekivano.

A ocekujemo ovako… jelte?

Neka prođe prvi val trgovanja danas. Onda ćemo biti pametniji. Vidim da ćemo krenuti zeleno.

Mea parvitas.

Ne znam koje vi monitore gledate, mislim da se prodaja povlači
Ako je bull trap (kako smo svi sad pametni pa se služimo raznim frazama) onda iza podne, prije sumnjam…a do podne se svašta stigne dogodit

kako je krenulo?

dobar početak dalekovoda…………….već 1,3 milje u nepunih 5 minuta[thumbsup]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

DLKV promet već oko 1.7 miliona i porast oko 7%. Navučeni[proud]

kako je krenulo?

ja mislim da idemo u plus… cisto psiholoski… ipak je ekipa koja igra na burzi sklona riziku i pretezno optimisticna…
zar nismo takvi? [wink]
idemo jos neko vrijeme gore.
bas me zanima jesam li pogodio…

Kažem ja..u skoku na Crobex 4500 bodova….[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Kažem ja..u skoku na Crobex 4500 bodova….[thumbsup]

pozlatila ti se tipkovnica..

ali sam ja poprilicno skepticni – jer sada bi opet mogla iskrsnuti “parola” – vise ni hrv burza nije otok u svijetu

Šta je meni ovo trebalo...

79 komada na prodaji na INGRI do 40K. Hoćemo to polupati ili šta….

Wild West – ovo izgleda kao obracun revolverasa kod OK Korala!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close