Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Misli da bi bilo uputno maknuti one sitne naloge na prodaji PBZ-a ( Elvare kočiš li ti to opet ? ), čini mi se da polijećemo !?[smiley11]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

jeste li gledali jucer na novoj emisiju novac….
..oni tocno znaju ciji nalog ne prolazi za taj dan..
znaci ako ja zeli doci do svoje love pa makar prodavao jeftinije..NEMOGU.[smiley5]….oni mi nedaju….
…di je tu sloboda trgovanja…….

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

jeste li gledali jucer na novoj emisiju novac…. ..oni tocno znaju ciji nalog ne prolazi za taj dan.. znaci ako ja zeli doci do svoje love pa makar prodavao jeftinije..NEMOGU.[smiley5]….oni mi nedaju…. …di je tu sloboda trgovanja…….

O lijepa, o draga, o slatka slobodo![smiley2]

La vita e bella!

Misli da bi bilo uputno maknuti one sitne naloge na prodaji PBZ-a ( Elvare kočiš li ti to opet ? ), čini mi se da polijećemo !?[smiley11]

Plavi, osjećam da ovog puta nazad od ovoga nema te stoga mirujem do daljnjeg… imao sam prilike izvrtiti 6 puta uspio sam samo jednom s time da sam i dalje u vlaku pa stoga recimo da sam zadovoljan a uskoro još zadovoljniji

nema mi druge nego se zae..ti

S obzirom na to da je jučer bio neradni dan i nije plaćen,HANFA je odlučila danas imati duplu dnevnicu….[smiley4]
Ako je ovako počelo,što nas čeka do kraja dana??

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

pa kupnja nije odavno ovako visoko stajala [smiley2][smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

šteta da se ovako koči trgovina, totalno se ubija svaka akcija i živost burze

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Prva kupnja na DLKV 815, KOEI 611, IGH 3802. Da li i njih dokapitalizirao Todorići ili su im digli cijenu plina ?

Mislim da je to dobro, jer da toga nema cijena bi već bila na 220. Ovako se svi stignu pregrupirati, a naročito kupnja. Što se može, to je zaštita ulagača. Mislim na one koji bi sad kupili. Maknul sam nalog na 240. I to nema šanse da prođe ako puste trgovanje jer će se ponovo stopirati. A onda sutra bumo videli.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

PODR – R- A dobro stoji 392 ….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Nema zime za podravku.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ko hoce Kucilovog mustanga MMTZ morat ce odrjesiti kesu he,he,he [smiley2]

Bas se pitam sto brat ‘voda-u-koljenu’ ima za reci na to[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close