Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja skoro svaki dan trejdam,vecinom zaradim 50-100 kn na dan pa sve to na kraju tjedna popusim[lol]

ako nista dobar nick ste si odabrali

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

riješili smo se dosta paničara u ovih par dana, sad će biti malo bistrije trgovine

Crobex 3.93%[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Na IGH krkljanac….po asku 50 kom…..[thumbsup]
Crobex 4,00%

Crobex 3.93%[thumbsup]

živjeli bikovi Crobex 4,00 [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

4,07

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Crobex 3.93%[thumbsup]

Da, a kolju Varteks, za plakat![cry][cry]

lula:

febo: ” …………… HDEL po 1000 kn i prodao danas po 1400 zaradio je “samo” 80.000,00 kn u 24 sata….” Dobra makina od motora…. npr….. To bi ja al mi nikako ne uspijeva tako dobro i lako treydat.

treba imat love, muda i ono najvažnije i sreće za tako nešto

pogotovo muda.strah je najveći neprijatelj investitora

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Bilo bi dobro da se Toda javi sa nekim info!!!!!!!!!! Gdje su sad ti glupi novinari i TV …….glavno da oni trće za Severinom( da primjete novu frizuru ) i onom Vlatkom. Kako smo mi jadna država.Takav poslovni događaj a o tome manje nego o utakmici Željo-Sarajevo.

kolega opustite se malo, dobar primjer je vecernji niste pratili? poslovni su refresali dva puta tjedno ali zato svjeze vjesti iz BB kuce, stare tek nekoliko minuta i dode ono boldanim slovima tko je rasplakao suzanu i zasto, ti sto takve stavri prate hoce PKD jer nije vazno ulaganje za buducnost vec ih zanima raznovrsniji TV program.mislim strasno takva smo mi nacija zanimaju nas samo ruzne vjesti i gluposti[yawn]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Gotovo je napokon. 4,06%
Todex je napucan do bola.[thumbsup]

febo: ” lula: ” febo: ” …………… HDEL po 1000 kn i prodao danas po 1400 zaradio je “samo” 80.000,00 kn u 24 sata….” Dobra makina od motora…. npr….. To bi ja al mi nikako ne uspijeva tako dobro i lako treydat. ” treba imat love, muda i ono najvažnije i sreće za tako nešto ” Ako je neteko u cashu u ovakvoj situaciji, sreca mu ne treba, isto mu je dokupio npr DLKV po 1300, i onda jos ispod kad zna da je tako niska cijena dugorocno neodrziva!

pričekajmo radije kako će se dalje stvari odvijati za ovakve komentare…ja kupovao prije tjedan-dva dana i DLKV i DIOK I INU i sad bi trebalo još barem tri dana za redom ovako rasti da uopće dođem na nulu…zato
ne bi rekao da ne treba imati sreće kad upucaš 200 milja u jednu dionicu računajući na odbijanac.
što da je i danas padalo….di bi onda bila zarada?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

i na koliko je zavrsio?

Šta je meni ovo trebalo...

New Report

Close