Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram primjetit da nitko do sad još nije spomenuo u razloge pada osim fondova ,amerke,mirovinaca i HRPU GLUPANA koji kupuju na malim cijenama i onda stavljaju na prodajusvoje naložčiće svojih dioničica po 5,6 komada na 7,8 % višoj cijeni

Moram primjetit da nitko do sad još nije spomenuo u razloge pada osim fondova ,amerke,mirovinaca i HRPU GLUPANA koji kupuju na malim cijenama i onda stavljaju na prodajusvoje naložčiće svojih dioničica po 5,6 komada na 7,8 % višoj cijeni

ne pljuj po drugima svako ima svoj sistem ulaganja,ni najmanje se ne ljutim na igrace-plivace.Njemu nek upadne u godinu dana tak 3 puta napravio si cca 24% i on sretan

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Crobex 3,74%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Kako se na puno dionica štopa rast sa velikim nalogom za prodaju….Konzum,Belje,Ingr,Atpl…… Toje opet pokvarena igra,pa skriveni nalozi,pa dogovaranja na višem nivou…..Pa kaj Hanfa radi?Treba se napisati pismo da se prestanu mali dioničari krasti na ovaj način.Lopovi ,svi skupa.Fuj gade mi se.Gori su od najgorih kamatara.

Ah nešt u tom stilu sam napisal tamo 20.11. pa sam bil moderiran i upozoren …
[tongue][yawn]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

iako to trenutno ne radim, ne znam zašto ih nazivaš glupanima, i odkud ti da se radi samo o tako malim nalozima. primjerice tko je jučer kupio 200 kom. HDEL po 1000 kn i prodao danas po 1400 zaradio je “samo”
80.000,00 kn u 24 sata, e sad ako je to za tebe glupan onda ne znam ko je tebi pametan, možda ja koji kuburim (kao i većina na forumu) u gubitcima do grla i čekam bolje dane.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ne znam kaj nam je trebala blokada na JDPL, moglo se fino skupljati tu oko 625-630… [sealed]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

ode JDPL u blokadu[lol]

UU kakve konjica na ZABA [thumbsup]

Bilo bi dobro da se Toda javi sa nekim info!!!!!!!!!!
Gdje su sad ti glupi novinari i TV …….glavno da oni trće za Severinom( da primjete novu frizuru ) i onom Vlatkom.
Kako smo mi jadna država.Takav poslovni događaj a o tome manje nego o utakmici Željo-Sarajevo.

…………… HDEL po 1000 kn i prodao danas po 1400 zaradio je “samo”
80.000,00 kn u 24 sata….

Dobra makina od motora…. npr….. To bi ja al mi nikako ne uspijeva tako dobro i lako treydat.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Bilo bi dobro da se Toda javi sa nekim info!!!!!!!!!! Gdje su sad ti glupi novinari i TV …….glavno da oni trće za Severinom( da primjete novu frizuru ) i onom Vlatkom. Kako smo mi jadna država.Takav poslovni događaj a o tome manje nego o utakmici Željo-Sarajevo.

gledaj novinari pisu ono sto im se plati ili ono sto ljudi vole citati.Od toga zive [wink]

Ja skoro svaki dan trejdam,vecinom zaradim 50-100 kn na dan pa sve to na kraju tjedna popusim[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close