luki007: ” Na Ingri do 39 500 , 6 dionica na prodaji ! Ne daje se više po bidu, ak se hoće kupit mora se skinut s aska! ” Ceka pajdo sa 60 kom malo nize:
Padat neće ziher, jedino mogu zamisliti scenario čišćenja prema gore….[thumbsup]
Pogledaj iznad toga…42k kuna u par komada.
Koji ste vi pesimisti, indeks danas 10%!!!! Jupiiii, gotova je korekcija, nema više, to su se mali glupani istresli i sada se vraćamo jedinom mjerilu vrijednosti ATH.
Koji ste vi pesimisti, indeks danas 10%!!!! Jupiiii, gotova je korekcija, nema više, to su se mali glupani istresli i sada se vraćamo jedinom mjerilu vrijednosti ATH.
ne znam za tebe al ja sam trenutno na ovoj razini Krobeksa ni vrit ni mimo, casha trenutno nemam za dokup( a da imam pitanje jer bi se sada usudio uletit u mnoge dionice koje pratim),a daleko sam još od pozitive na većini dionica u portfelju, nadam se da će ovako biti i slijedećih dana.
[sealed]
Na ULPL skriveni nalozi na 2999,77 i 2999,78 kako ih skinete oni se pojave[angry]
Ajde da si i ti došo k sebi ![thumbsup]
Al nemojmo se zavaravati da smo jeftino tržište. Da bismo privukli kapital ili moramo biti jeftini ili da neke naše firme daju dividendu, a to je rijetkost na našem tržištu uz što nismo jeftini. Dakle, kako privući kapital?
kolega kako ste rekli na forumu HT-A da ce cijena biti 400 negdje 2096, ovo su dobre cijene i zivit cemo od dividende nasih tvornica novca, vi ste uveli novo razmisljanje zivot od dobiti poduzeca a ne zarada na porastu vrijednosti.
bravo pozitivan pristup, tad nam ne treba novi kapital za sirenje i razvoj i sve ste rjesili, pohadate ljubina predavanja[thumbsup]
a vama su rekli da ce biti drugacije pa ste sve juce prodali[cry]
Svi se pitaju kako to da mali više ne prodaju i ruše cijenu. ODGOVOR: MALI NEMAJU VIŠE ŠTA PRODAVATI. Ne bi ni Crobex bio tako stabilan da imaju.[thumbsup]
po ovom ispada da sam ja veliki, smjesni ste kolega uvijek ce mali i veliki prodavati i kupovati…
sto bi se dogodilo da se nastavila korekcija, nista posebno samo bi prometi bili jos veci
dobro kaj je Ingra jedina dionica u RH. Dosadni ste vise, ehehehhehehe [lol] [lol] [lol] [lol]