Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bih rekao da dolazimo do prekretnice gdje ce se kukolj odvojiti od kvalitetnog zrnja…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Iako sam na tržištu kapitala tek nešto više od dvije godine, moje skromno iskustvo me naučilo da na pojavu ovakvih članaka treba početi sa akumulacijom – dionica. Kako je do sada vrijedilo, vrijedit će i dalje. Kad kažu nevalja, prodaj – znači kupuj jer kupuju oni koji viču da nevalja. Kad kažu to će gore – prodaj, sigurno će pasti. Vidim da ovdje nije komentiran novi zakon koji je izašao 30.10 u narodnim novinama i stupio na snagu isti dan a koji kaže da mirovinski fondovi mogu ulagati do 10% imovine u investicijske fondove. Pa nije moguće da vam je to promaklo. Trend promjene se vidio već isti dan (u utorak 30.10). Nakon dugo vremena čistio se Adris do 4500 i konačno je ojačala kupnja. ERNT preko 10 mil. prometa, PODR preko 7.5 mil., itd. Zar bi jaki igrači pričali o prenapuhanom balonu i onda tukli silne milione u isti taj balon? Jedina je istina da su fondovi nakrcani svježom lovom od mirovinaca i moraju plasirati takve članke nebi li uspjeli barem dio te love potrošiti na nešto jeftiniju kupnju.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

30. je bio u ponedjelajak ali dobro si uočio. Gadni igrači su i dalje gadni.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ma novinari učestalo pišu budalaštine, samo da bi popunili svoje stranice.
Kakav balon ljudi božji, još smiješnije je što pričaju to za nekretnine.
Korekcija će uvijek biti, ali ispuhivanja balona neće, jer ga ni nema. A da ima precijenjenih dionica,
ima.

Zbog pada, zaustavljeno trgovanje Beljem i Petrokemijom – za sad!
Dobro došli u našu realnost!

La vita e bella!

Zašto je obustavljena trgovina na Belju i PTKM? Sve je transparetno i jasno i nema razloga za obustavu trgovine. Rade štetu i Belju i PTKM.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Upravo sam otkrila na stranicama vse najnovije dnevne limite cijena dionica (ispričavam se onima koji su to već primijetili). Nije li to ipak zadiranje u zakonitosti tržišta, tj. pitanje ponude i potražnje, što prilično ograničava ulagače u njihovoj trgovini?

http://www.vse.hr/kotacije/limit.asp

When buying shares, ask yourself, would you buy the whole company?

Ja bih rekao da dolazimo do prekretnice gdje ce se kukolj odvojiti od kvalitetnog zrnja…

Pa mi se slažemo kolega u potpunosti!?
[smiley5]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jučerašnji post kolege Davorina:
“Što mislite dokle će sutra Belje i Petrokemija?
Novi BV PTKM = 270,00 kuna
Novi BV BLJE = 190,00 kuna”

Znate, kolega onu narodnu: Tko pod drugim jamu kopa….

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

ptkm mi je samo 10 % portfelja,
ali svejedno je deprimirajuće….
jel ima netko za posuditi koju kunu, da mogu kupiti malo Ine
(vraćam kad se ptkm oporavi)….

Pa mi se slažemo kolega u potpunosti!? [smiley5]

Hm, hm… ne svidja mi se to… obicno kad dvoje misli isto znaci da misle krivo [smiley5]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Zašto je obustavljena trgovina na Belju i PTKM? Sve je transparetno i jasno i nema razloga za obustavu trgovine. Rade štetu i Belju i PTKM.

NE!
rade štetu dioničarima i tržištu općenito

morati ću se prebaciti u Srbiju izgleda

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close