Dužnosnici Bijele kuće izjavili su kako će američki gospodarski rast u ovoj godini biti sličan prošlogodišnjem i tako odbacili strahove da će upasti u recesiju.
[/i]
Ako ovo neće biti okidač za jaki i strelovit rast, neznam kaj hoće !!!
Hm, a ja sam bas ocekivao da ce svi pognute glave priznati kako se recesija nemre izbjec hehehe
gorgija
korisnik od: 01.03.2007.
ovo danas sigurno nije djelo malih ulagača, crobex se ne bi mogao 3 sata kontrolirano držati u tako uskom rasponu od dvadesetak bodova da to nisu veliki odlučili. 4100 mi sada već djeluje kao dosta učvršćena potpora.
Najvažnije da krećemo hrabro prema 5000 bodova.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Za strelovit rast treba odlična GFI, ali odlična. Bez toga bit ćemo u tami, puno dolje, malo gore.
Nitko, ama baš nitko, na ovom forumu, čast izuzecima, ne gleda fundamente. Za mnoge je P/E nebitan, P/B ako baš moram pogledati, a ostali pokazatelji ionako služe samo da se knjige prodaju.
Svaka dionica kod nas ima potencijal na bilo kojoj razini, na 100 kuna, na 1000 kuna, na 10000 kuna, iako se u poslovanju nije baš ništa promijenilo. S obzirom na izbjegavanje gledanja pokazatelja, imamo situacija ovakvu kakvu imamo i koja će itekako potrajati a nije baš optimistična.
Pogledajte recimo gdje je HT, to je optimistično, nije, bio je i 390 kuna itd. ATPL na 3900.
Nitko nije gledao pokazatelje, tukao milom i silom.
Za strelovit rast treba odlična GFI, ali odlična.
Biće kolega biće ….atpl, ingr……..100 % veća dobit u odnosu na 2006 !
Večeras očekujem Šprajca na Dnevniku.
[lol] [lol] [lol] [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
cini mi se da vise nista nema veze sa korekcijom vise nego trenutno topla zima zbog koje medvjedi sa foruma nikako da odu na zimski san…[yawn]
Za strelovit rast treba odlična GFI, ali odlična. Biće kolega biće ….atpl, ingr……..100 % veća dobit u odnosu na 2006 !
Kolega, treba malo i pokazatelje, ali vidim da ne treba. Ako je rasla dobit 100%, a cijena u međuvremenu 300% u čemu je caka?
Valentino, Plavi ti bu sve objasnil u vezi Ingre !
Kolega, treba malo i pokazatelje, ali vidim da ne treba. Ako je rasla dobit 100%, a cijena u međuvremenu 300% u čemu je caka?
Kolega nemojta širiti dezinformacije opet. Opet i opet muljanje.
Ne bih rekao……….rast u godini dana +93,72 %
Crobex 3,13%[thumbsup][thumbsup][thumbsup]