Ja sam Znance, hi,hi,hi[smiley2]
Ja sam Znance, hi,hi,hi[smiley2]
Ako si ti znanac, tko sam onda ja?! [smiley9]
Ti si indijanac na kvadrat, hi,hi,hi[smiley2] samo bez perja, hi,hi,hi, sjetio sam se ti si – Margin indijanac tzv. Marginalac iz Margin mountainsa.[smiley2]
Ti si indijanac na kvadrat, hi,hi,hi[smiley2] samo bez perja, hi,hi,hi, sjetio sam se ti si – Margin indijanac tzv. Marginalac iz Margin mountainsa.[smiley2]
Bice perja kad nas mustang mmtz dosegne realnu vrijednost hi,hi,hi [smiley2]
kakav dan predviđate sutra i prekosutra … ?
Za sutra predvidjam cetvrtak a preksutra petak, hi,hi,hi favoriti idu dalje, ostali u ligu za ostanak u fokusu, hi,hi,hi
[smiley2]
Pozdrav tebi bljedoliki sa podgutnicom oko vrata, hi,hi,hi
Ja predviđam stagnaciju uz lagani pad nekih dionica. Neke bi mogle potegnuti i malo vise[smiley1]
Ma slijedi ukrcavanje u niskopodne slatke nematerijalne i kako god okreneš dionice, A u petak snijeg.[smiley2]
čini mi se da će veći igrači pokušati nezamjento polako ući … iskoristiti neradni dan u sredini tjedna, te računati na “uobičjano malen promet nakon neradnog dana u sred tjedan” mislim da će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije sutra i preksutra…
Čudi me da nitko nije prenio citat uvaženog K. Floričića iz Lidera, čovjek vjerojatno zna, pa ću ja ovom prilikom to učiniti:
“Oni koji su željeli brzo ulagati dalje, nisu čekali isplatu Barra već su ranije prodali dionice. Ne vjerujem da će dioničari odmah uložiti u nove dionice jer je uglavnom riječ o institucionalnim dioničarima koji će uložiti u obveznice ili pričekati izlistavanje nekih dionica.”
Prema mišljenju K. Floričića nije se ni očekivao novi boom na HR tržištu kapitala jer su vlasnici glavnine Plivinih dionica u Hrvatskoj bili insitucionalni investitori.
To je ujedno i odgovor zašto tržište pada, a ne raste kako su mnogi, uključujući i mene, očekivali. Nažalost, to je jedina istina, a i odgovor kamo će dalje ovo naše tržište.
Nažalost, to je jedina istina, a i odgovor kamo će dalje ovo naše tržište.
a kamo će to naše tržište? U INA,Atlantic….?
Još jedan citat iz Lidera:
“U bliskoj budućnosti svakako bismo savjetovali oprez. Vidjeli smo, naime, da je tek manji dio izdanja dionica došao do rekorda na temelju fundamentalnih vrijednosti, a većim dijelom na temelju špekulacija, svijetlih perspektiva ili pak pretjerane (što je sve raširenija pojava na domaćem tržištu kapitala) evaluacije vrijednosti nekretnina. Korekciju se, dakle, neće moći izbjeći, pitanje je samo kolikih će razmjera ona biti.