Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam Znance, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ja sam Znance, hi,hi,hi[smiley2]

Ako si ti znanac, tko sam onda ja?! [smiley9]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ti si indijanac na kvadrat, hi,hi,hi[smiley2] samo bez perja, hi,hi,hi, sjetio sam se ti si – Margin indijanac tzv. Marginalac iz Margin mountainsa.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ti si indijanac na kvadrat, hi,hi,hi[smiley2] samo bez perja, hi,hi,hi, sjetio sam se ti si – Margin indijanac tzv. Marginalac iz Margin mountainsa.[smiley2]

Bice perja kad nas mustang mmtz dosegne realnu vrijednost hi,hi,hi [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

kakav dan predviđate sutra i prekosutra … ?

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Za sutra predvidjam cetvrtak a preksutra petak, hi,hi,hi favoriti idu dalje, ostali u ligu za ostanak u fokusu, hi,hi,hi
[smiley2]
Pozdrav tebi bljedoliki sa podgutnicom oko vrata, hi,hi,hi

Ja predviđam stagnaciju uz lagani pad nekih dionica. Neke bi mogle potegnuti i malo vise[smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Ma slijedi ukrcavanje u niskopodne slatke nematerijalne i kako god okreneš dionice, A u petak snijeg.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

čini mi se da će veći igrači pokušati nezamjento polako ući … iskoristiti neradni dan u sredini tjedna, te računati na “uobičjano malen promet nakon neradnog dana u sred tjedan” mislim da će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije sutra i preksutra…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Čudi me da nitko nije prenio citat uvaženog K. Floričića iz Lidera, čovjek vjerojatno zna, pa ću ja ovom prilikom to učiniti:

“Oni koji su željeli brzo ulagati dalje, nisu čekali isplatu Barra već su ranije prodali dionice. Ne vjerujem da će dioničari odmah uložiti u nove dionice jer je uglavnom riječ o institucionalnim dioničarima koji će uložiti u obveznice ili pričekati izlistavanje nekih dionica.”

Prema mišljenju K. Floričića nije se ni očekivao novi boom na HR tržištu kapitala jer su vlasnici glavnine Plivinih dionica u Hrvatskoj bili insitucionalni investitori.

To je ujedno i odgovor zašto tržište pada, a ne raste kako su mnogi, uključujući i mene, očekivali. Nažalost, to je jedina istina, a i odgovor kamo će dalje ovo naše tržište.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Nažalost, to je jedina istina, a i odgovor kamo će dalje ovo naše tržište.

a kamo će to naše tržište? U INA,Atlantic….?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Još jedan citat iz Lidera:

“U bliskoj budućnosti svakako bismo savjetovali oprez. Vidjeli smo, naime, da je tek manji dio izdanja dionica došao do rekorda na temelju fundamentalnih vrijednosti, a većim dijelom na temelju špekulacija, svijetlih perspektiva ili pak pretjerane (što je sve raširenija pojava na domaćem tržištu kapitala) evaluacije vrijednosti nekretnina. Korekciju se, dakle, neće moći izbjeći, pitanje je samo kolikih će razmjera ona biti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

New Report

Close