Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Današnji dan treba zaboraviti, što zbog napisa u tisku što zbog dana pred blagdan. Naročito zbog nekoliko zbunjujućih i nejasnih vijesti.
Objavljivanje izvješća kod pojedinih dionica konačno je razbilo nadu i prevelika očekivanja, pa tako i spustilo cijenu u realnije okvire, što još nije konačno.
Ipak, fundamentalno dobre dionice i dalje drže cijenu, lagano rastu, a tako će u istom laganom ritmu i idući mjesec.
Već se vidi kuda ide lova od Plive, po prometima na pojedinim dionicama. A ta lova (onih koji su prodali) ponovo će biti uložena.
Samo hoću reći da nas čeka duži povoljni period (manji porasti i padovi), normalniji nego je to bilo zadnjih mjeseci.
Mora se priznati da dosadašnji ovogodišnji porasti cijena na većini dionica su ipak nešto što nije normalno i naravno ne može trajati dugo (ionako je predugo trajalo).

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

PODR danas ostvarial 7,55 milijuna kuna prometa što je nešto manje od jučerašnjih 10,52 milijuna kuna, što je daleko iznad dnevnog prosjeka, u kumulativi to je zaista velik volumen… što definitivno govori o ulasku većih igrača (najverpjatnije fondova) …

Podravka – promjena stanja trezorskog računa
(2006-10-31)

Sa trezorskog računa PODRAVKE d.d. izvršen je danas prijenos 7.000 dionica.

Dionice su prenijete na Interkapital vrijednosni papiri d.o.o., Zagreb. Nakon izvršenog prijenosa, stanje trezorskog računa PODRAVKE d.d. na dan 31. listopada 2006. godine iznosi 29.689 dionica, što predstavlja 0,55% temeljnog kapitala PODRAVKE d.d.
više
http://www.zse.hr/newsindetail.php?sessionId=68e48347ea99e2fc1d0962f056c45277&newsId=1540

U sljedećem razdoblju očekujem veću korekciju i puno dionica down, naravno, to je samo moje mišljenje i g. Galinca.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Nesto nam se dugo kolega Toknezev ne javlja [smiley2]

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/page/2006/10/31/0034006.html

Ajde… Što je bilo, jarane? Zašto nisi, kao inače, stavio kolega pod navodnike?

All shipping lanes lead to China.

Evo opet se pokupio sav PBZ do 1150 , isti scenarij od jučer, slaba trgovina cijeli dan a onda kada je bila dovoljna količina na prodaji ispod 1150 sve se pomelo….. zanimljiv način skupljanja…. [smiley2]
Moraju fondovi koristit trikove – inače, kako da što jeftinije kupiš? [smiley1]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Moraju fondovi koristit trikove – inače, kako da što jeftinije kupiš? [smiley1]

Isto i na Podravci već nekoliko dana. A svaki dan do neke malo više cijene.
Baš me zanima do koliko će čistiti u četvrtak?
Izgleda da je ista stvar počela i s ATPL, a i s nekoliko drugih dionica.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ajde… Što je bilo, jarane? Zašto nisi, kao inače, stavio kolega pod navodnike?

A zasto bih…?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

A zasto bih…?

anihu, sad sam pročitao onaj tekst na koji si stavio link, te sam skontao na što si implicirao. kao ono…ne pišem neko vrijeme na forumu, a ovaj čovo pobjegao pa si povezao moju neaktivnost i njegov bijeg = kao da sam ja taj lopov! veoma humoristično. ‘pače. stari latini bi rekli: nije loše!

molim te, molim te prestani me obožavati. pliz.

anihu, sad sam pročitao onaj tekst na koji si stavio link, te sam skontao na što si implicirao. kao ono…ne pišem neko vrijeme na forumu, a ovaj čovo pobjegao pa si povezao moju neaktivnost i njegov bijeg = kao da sam ja taj lopov! veoma humoristično. ‘pače. stari latini bi rekli: nije loše!

molim te, molim te prestani me obožavati. pliz.

Bolje skuziti ikada nego nikada hi,hi,hi

stara latinska[smiley2]

I onda kazes da od mene nema koristi, a vidi kako si se lijepo zabavio… ts,ts,ts

hi,hi,hi

hi, hi, hi? Kucilo, jes to ti? Nisi valjd?

Tis mene zabavio (ajd valjd jesi) pa eo i jač tebe: Pogledaj film V for Vendetta. U glavnoj ulozi ovaj tvoj s avatra. Meni jedan od 3 najbolja filma zadnjih godina (a barem sam filmova pogledao).

nathan47:

hi,hi,hi

hi, hi, hi? Kucilo, jes to ti? Nisi valjd?

Tis mene zabavio (ajd valjd jesi) pa eo i jač tebe: Pogledaj film V for Vendetta. U glavnoj ulozi ovaj tvoj s avatra. Meni jedan od 3 najbolja filma zadnjih godina (a barem sam filmova pogledao).

Nathane47, bljedolki da nisi to ti? hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nathane47, bljedolki da nisi to ti? hi,hi,hi

znanac da nisi to ti? hi,hi,hi

New Report

Close